e
sv

Titanfall Evreninde Geçen Yeni Hikâyeli Oyun İptal Edildi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bloomberg’in şirketine yakın üç isimden öğrendiği bilgilere göre EA, Titanfall dünyasında geçen bir oyunu iptal etti. Daha önce duyurulmayan bu oyunun kod adı da paylaşıldı.

Oyun dünyasının çıkışından uzun süre sonra popüler hale gelen Titanfall evreni, dün önemli bir habere ev sahipliği yapıyor. EA ve Respawn Entertainmentmobil oyunlar arasında oldukça popüler olan Apex Legends Mobile’ı kapatacağını açıklamıştı.

Bu açıklamayla birlikte Star Wars Jedi: Survivor da ertelenmiş, Battlefield mobil oyununun da yayınlandığı bildirilmişti. Öte yandan Bloomberg’den Jason Schreier, sevgilisi iptal edilen bir başka oyun varlığına daha fazla işaretledi.

Titanfall evinde geçen yeni hikâyeli oyun sessiz sedasız iptal edildi:

titan düşüşü

Jason Schreier, Titanfall evinde yeni olacak tek oyunculu bir oyun projesinin iptal edildiği bir ileri sürdü. Konuyla bağlantı olan üç kişi kaynak alan Schreier, oyun kod adının “Titan Fall Efsaneleri” da paylaşılmıştı.

Ayrıca ilk açıklamalara göre bu oyun üzerinde EA’den yalnızca 50’ye yakın kişi yerleşimi. Bu sayıdan yola çıkacak olursak, oyunun sonunu erken geliştirmeyi düşünebiliriz.

Son olarak Schreier’a göre bu 50 kişilik ekip, diğer projelere kaydırılmaya çalışılacak. Farklı projeye uymayan ekip üyeleri ise EA’e veda edecek…

İLGİLİ HABER

PS4 Oyunlarını PS5’te Oynamanıza İmkân Sunan PlayStation Plus Koleksiyonu Kapanıyor: Oyunlara Sahip Olabileceğiniz Son Tarih Belli Oldu

:
https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-02-01/electronic-arts-cancels-secret-apex-legends-game-in-development

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.