e
sv

Türkiye’de Çok Satması Muhtemel Samsung Galaxy A54 5G’nin İlk Resmi Görselleri Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung’un Türkiye’de çok satması muhtemel telefonu Galaxy A54 5G’nin ilk resmi görselleri paylaşıldı. Yeni akıllı telefon, parçalara göre 16 Mart’ta gerçekleştirilecek lansmanda tanıtılacak.

Güney Koreli teknoloji devi SAMSUNGortaya çıkan bilgiye göre 16 Mart‘ta bir lansman gerçekleştirecek ve yeni akıllı telefonlarıyla görülecek. Üstelik bu akıllı telefon, Türkiye’de son derece popüler olan Galaxy A30 ve A50’deki yeni üyeleri Galaxy A34 ve Galaksi A54 5G olacak. Zira Samsung, bazı ülkelerdeki internet sitelerini güncellemeye ve Galaxy A54 5G’yi çalıştırmaya başladı.

Aslına bakarsan Samsung Galaxy A54’ün render görselleri ve bazı teknik özellikleri kapsayan gün yüzüne çıktı. Samsung’un oğlu hamlesi, yaklaşmakta olan akıllı telefonla ilgili ilk resmi geliştirme olarak da kabul edilebilir.

Samsung’un tüm akıllı telefonlarını inceleme ve ayda sadece 1.000 TL taksitle telefon sahibi olmak için tıklayın.

Samsung Galaxy A54 için ilk resmi görseller:

Samsung Galaksi A54

Paylaşılan resmi görseller, akıllı telefon çerçevez kamera tasarımına sahip olduklarının önüne geçiyor. Telefonun çerçevesi ise iPhone serilerine benziyor.

SAMSUNG

Başka bir görüntüde ise Samsung Galaxy A54’ün renk seçenekleri gösteriliyor gibi görünüyor. Bu renklerden hangilerinin Türkiye’ye geleceği belli değil.

Telefonun özel bir kampanya ile geleceği konuşuluyor!

Sosyal ortamlarda dolaşan anlatımlara göre Samsung’un yeni akıllı telefonu, sahiplerine özel bir fırsat ile sözleşme. Bu bağlamda; Hizmet ön sipariş programı kapsamında satın alınması halinde Galaxy Buds2’nin ücretsiz olarak verileceği iddia ediliyor. Bu kulaklığın Samsung Türkiye’de 1.499 TL içeriğin satıldığını belirtelim.

Galaxy A53 5G sevilmişti. Galaxy A54 5G’den de benzer performans bekleniyor

SAMSUNG

*Samsung Galaxy A54 5G render görselleri.

Samsung Galaxy A54 5G’nin eski yıl selefi Galaxy A53 5G, Türkiye’de çok tercih edilen modeller arasında yer almıştı. Bu nedenle, Samsung Galaxy A54 5G’nin de iyi bir satış performansının gösterilmesi bekleniyor. Ancak yeni kredi fiyatı, Galaxy A53 5G’den ciddi anlamda yüksek olabilir. Samsung Galaxy A53 5G’nin fiyatının 12.499 TL olduğunu belirtelim.

Peki Samsung Galaxy A53 5G neler sunuyordu?

İLGİLİ HABER

Seviyesine Göre Bomba Gibi Telefon: Samsung Galaxy A53 5G Fiyatı ve Özellikleri!

Acil bir telefona ihtiyacınız varsa Samsung Galaxy A53 5G oldukça iyi bir tercih olabilir. Telefon ile ilgili özet bilgi almak sipariş vermek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

:
https://www.fonearena.com/blog/387638/samsung-galaxy-a54-launch-soon.html

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.