e
sv

Twitter, Tweetlerin Altında Bir İstatistiği Daha Göstermeye Başladı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Twitter’ın iOS sürümüne yeni bir özellik eklendi. Bu özellik, bir paylaşımın kaç kullanıcı tarafından “Yer İşaretleri”ne eklendiğini gösteriyor. Android ve web sürümü kullanıcıları, bu özelliği henüz göremiyorlar.

Dünyanın en popüler mikroblog platformu twitter, bundan kısa bir süre önce bir paylaşımdan kaç kişi tarafından görüntülenmeye devam eden herkes yayılmaya başladı. Şimdiyse Twitter, buna benzer bir adım daha attı. Uygulamanın iOS sürümünü kullananlar, bir paylaşımın kaç kişi tarafından “Yer İşaretleri“ne ekleniyor görüntüleyebiliyorlar.

Twitter, kısa bir süre önceye kadar paylaşımların kaç kişi tarafından retweetlendiğini veya beğenildiğini gösteriyordu. Ardından ise tweetlerin kaç kişi tarafından. görüntülendiği de gösterilmeye başlandı. Yer askerleri, Twitter’ın gizli verileri en yeni istatistik oldu.

Android ve web sürümü devre dışı kalabilir

twitter

Twitter’ın resmi yardım sayfasında bilgi edinme beklentisi, yeni özellik için genişleme planlarından bahsedildiğini gördüğünü. Bu açıklama, özelliğin yakın bir sürümü Android ve hatta web sürümüne gelebileceği anlamında geliyor. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceği görüntüler.

İLGİLİ HABER

Yakında Twitter’da Hangi Saçma Sapan Tweetin Neden Karşınıza Çıktığını Tek Tek Öğrenebileceksiniz

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, Yer İşaretleri özelliği seviyor. Özellik hakkında çok sayıda paylaşım yapan milyarder iş insanının en çarpıcı anlatımı, Yer İşaretleri için yaptığı bir niteleme. Musk’a göre bu özellik, Twitter’daki “sessiz beğeni“ler demek geliyor…

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.