e
sv

“Uygun Fiyata Çok Satar” Dedirten Telefon ‘realme C55’ Duyuruldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

realme, giriş-orta segment telefonu C55’i resmen duyurdu. Kabul edilebilir özelliklerle donatılan telefon, uygun fiyatlı olması durumunda beklentilerine ulaşmayı sağlayabilir.

Çin teknoloji şirketi realme, bir yaşantımda gündemde olan yeni akıllı telefon C55‘i resmen duyurdum. Orta segment bir model olarak kuşatmadan çıkan telefon, uygun fiyatlı olması durumunda alıcıların tercih yerlerine girmeyi başaracak gibi görünüyor. Peki bu akıllı telefon sahiplerine neler vadediyor?

realme C55, 6,72 inç boyutunda FHD+ çözünürlükleri sunan bir ekrana sahip. IPS LCD yapıdaki bu ekran 90 Hz tazeleme hızı sunuyor. Ekranın orta-üst kısmında yer alan delikte ise 8 MP çözünürlük sunan ön kamera ile karşılaşıyoruz. Apple’ın Dinamik Ada Buna benzer bir yazılım desteği alan C55, bu alandaki şarj bilgileri, atılan adım sayısı veya veri kullanım gibi bilgileri göstermektedir.

Karşınızda realme C55

realme c55 tasarımı

realme C55, MediaTek’in Helio G88 işlemcisinden güç barındırıyor. Bu işlemci 8 GB’ye kadar RAM, 256 GB’ye kadar da depolama alanı ile destekleniyor. Telefonun 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryasının sadece 63 dakikada tam dolacağını söyleyen realme, telefonun akıllı telefon işletim sistemi ise Android 13 realme UI 4.0 ile donatıldığını duyurdu. Bu arada; C55’in yan çerçeveliye derinlemesine parmak izi okuyucu sensöre sahip olduğunu da belirtelim.

Gerçek ben

realme’nin yeni akıllı telefon ikili kamera ayarlarına sahip. Bu kamera kurulumları 64 MP ana arka kamera ile 2 MP derinlik odaklı kamerayı içeriyor. Telefondaki kameralar, mümkün mertebe yapay zeka ile destekleniyor.

realme C55 teknik özellikleri:

gerçek telefon

Ekran 6,72 inç FHD+, 90 Hz, IPS LCD
İşlemci MediaTek Helio G88
Veri deposu 6-8 GB (LPDDR4x)
Depolama 128-256 GB (eMMC 5.1) + microSD
ön kamera 8 MP
Arka Kamera 64 MP + 2 MP
Batarya 5000 mAh (33W SuperVOOC)
İşletim Sistemi realme kullanıcı arabirimi 4.0 (Android 13)
bağlantı Çift 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.1, 3,5 mm kulaklık

İLGİLİ HABER

TECNO’nun İlk Katlanabilir Akıllı Telefonu ‘Phantom V Fold 5G’ Duyuruldu (Bu Fiyata Galaxy Fold4 Sağlam Rakip Olur)

realme C55’in fiyatı şu an için belli olmadı. Şirket, 7 Mart’ta bir lansman gerçekleştireceğini ve fiyat görüşmesini da bu lansmanda açıklayacağını duyurdu. Telefonun hangi satışa çıkacağı şu an için görüntüler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.