e
sv

Valve, CS2 İsmini Tescil Ettirdi: Yeni Counter Strike Oyunu Gelebilir!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Geçen haftalarda ortaya çıkan yeni Counter Strike oyunu iddiaları hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Oyun merkezi önemli işletmeden biri olan Valve, CS2 isim tescil ettirdi. Yaşayan gelişmeye dair detaylar haberimizde.

Counter Strike dördüncü dönem oyunu olan Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) 2012 yılının ağustos sürümü sürülmüştü. Bu süre boyunca yeni bir CS oyunun çıkışına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı ancak kısa süre önce önemli bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz haftalarda Nvidia güncellemelerinin içinde “csgo2” isimli bir dosyasının bulunduğu ortaya çıktı. Bu, yeni bir Counter Strike oyununun geliştirilme yaşamlarına yönelik anlatımları de beraberinde getirmişti.

CS2 Tescili, Yeni Counter Strike Oyunu İhtimalini Artırdı

Valve şirketi mart ayı içinde “cs2” ve “Counter-Strike” isimlerini tescil ettirdiği ortaya çıktı. Raporun ayrıntılarında isim tecillerinden bir tanesinin çeviri içi oyun için alınan bilgileri yer alıyor. Yaşanan bu gelişme elbette kesin olarak yeni bir oyun gidişatı göstermiyor.

CS:GO oyununa Source 2 desteğinin gelme olasılığı de bulunuyor. Şu anda konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı hangi söylentinin gerçek olduğu gizliliği.

Sizce yeni bir Counter Strike oyunu çıkmalı mı? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.