e
sv

Valve, Işın İzleme Teknolojisini Ele Avuca Sığmayan Steam Deck’e Entegre Etti!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Valve’in el konsolu Steam Deck’e gelen yeni güncellemeyle birlikte cihaza ışın izleme teknolojisi desteği geldiği fark edildi.

El konsolu denince her ne kadar akla ilk o değil Nintendo Switch gelse de Steam Deck, yavaş yavaş piyasada kendine yer edinmeye başladı zira cihaza sahip olduğu donanım, Switch’in kat kat üstünde.

Valve da bu el konsolunun donanımını kullanmak istemiş ve yeni güncellemeyle birlikte son yıllarda oyuncuların gözde teknolojilerinden biri haline gelen ışın izleme teknolojisi cihaza entegre olmuştu.

Işın izleme, şu an için Steam Deck’te sadece bir oyun var

Steam Deck için yayınlanan beta 3.4.6 güncellemesiyle birlikte sevilen nişancı oyunu DOOM Ebedi için ışın izleme teknolojisinin entegre edilmiş bir oyun içi görüntüsü paylaşıldı.

Valve mühendislerinden biri olan Pierre-Loup Griffais’in paylaştığı önceki ekran görüntüsünde DOOM Eternal’ın ışın izleme teknolojisi aktifken 35 FPS alınır bilgi de verildi.

İLGİLİ HABER

Steam Deck’in Oyun Oynamak Dışında Başka Neler İçin Kullanılabileceğini Gösteren Video: Ürkütücü Bir Robotu Kontrol Edebiliyor

Steam Deck’te DOOM Eternal’a entegre alınan ışın izleme, Vulkan Graphics API’si aracılığıyla çalışıyor. Ancak Valve aynı zamanda daha zorlu bir görev olan DirectX Işın İzleme (DXR) Sonunda de entegre etmek için çalıştığını belirtti.

:
https://www.gizchina.com/2023/03/04/you-wont-believe-this-valve-enabled-native-ray-tracing-on-steam-deck/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.