e
sv

vivo’nun Yeni Katlanabilir Telefonu X Fold 2 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı: Snapdragon 8 Gen 2’ye Sahip İlk Katlanabilir Telefon!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

vivo’nun yeni açıklama telefonu olacak X Fold 2 hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Buna göre telefon Snapdragon 8 Gen 2 ve daha büyük bir bataryayla gelecek.

Katlanabilir korsanlıklar günler daha da yaygınlaşıyor. Bu nedenle de birçok farklı markadan bu telefonları görüyoruz. Çin merkezli teknoloji devi canlı da onlardan biri. Geçen yıl ilk gizli telefon X Fold’u tanıtan şirket, bu sene de X Katlama 2’yi bizlerle buluşturacak.

Bugün de vivo’nun yaklaşan aylarda tanıtımını beklememiz telefon hakkında bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Digital Chat Station tarafından sağlanan bilgiler, operatörler bataryasından işlemcisine kadar bazı önemli resimler ile boyutunu ortaya koyar.

vivo X Fold 2, Snapdragon 8 Gen 2’ye sahip ilk gizli telefon olacak

Gelen bilgilerinde vivo X Fold 2’nin, beklendiği gibi işlemcisinde değişikliklerle geleceği belirtiliyor. Buna göre telefon, Aslanağzı 8 Nesil 2 yongasına sahip olacak. Bu da birkaç ay içinde ortaya çıkması beklenen cihaz, yakın zamanda tanıtılan bu işlemciye sahip ilk gizli telefon olabileceğini gösteriyor. X Fold 1’in Snapdragon 8 Gen 1 ile geldiğini ekleyelim.

Öte yandan X Fold 2’de batarya konusunda da geliştirmeler olacağı söyleniyor. Ortaya çıkan bilgiye göre telefonda, daha büyük 4.800 mAh banyo küveti. X Fold 1’de 4.600 mAh batarya görmüştük. Bir rakiple karşılaştırma yapacak olursak da Samsung Galaxy Z Fold 4, 4.400 mAh bataryayla geldi.

İLGİLİ HABER

vivo Kurucusundan İddialı Açıklama: “Altın Çağımız Başlıyor”

Telefonla ilgili daha önce çıkan yayılmalarda ise arka kamera kurulumlarının 50, 10 ve 50 MP, ön kameranın ise 32 MP olabileceği görülmüştü. 12 GB RAM ve 120 Hz yenileme hızına sahip 8,03 ekran da ortaya çıkan diğer özellikler arasındaydı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.