e
sv

WhatsApp, Artık İsteyen Herkesin Kendi Kanalını Oluşturabileceğini Açıkladı (Nasıl Yapıldığını Anlattık)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WhatsApp’ın yakın zamanda tanıttığı Kanallar özelliğinin kapsamı genişliyor. Artık her kullanıcı kendi özel WhatsApp kanalını oluşturabilecek. Bunun nasıl yapılacağını adım adım anlattık.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp geçtiğimiz günlerde duyuruldu”Kanallar“” isimli yeni özelliğini global anlamda tüm kullanıcıların beğenisine sundu. Bu özellik, kullanıcıların duyurular ve haberler Bu onların paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir iletişim yoluydu. Kullanıcılar katıldıkları kanalda yalnızca emojilerle tepki verebiliyordu. Elbette WhatsApp’ın bu özellik üzerindeki çalışmaları devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde Kanallardaki mesajlara yer vermiştik. yorumların bırakılmasına izin vermek Yeni bir özellik üzerinde çalıştığımızdan beri Bahsettiğimiz.

Şimdi ise konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. WhatsApp’a Kanallar konusunda yeni bir güncelleme geldi. Açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre özellik artık daha geniş bir bağlamda kullanılabilir. Artık sadece WhatsApp Business kullanıcıları değil tüm kullanıcılar kendilerine özel kanal oluşturabilecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği şöyle görünecek:

Naber

WhatsApp’ta kanal oluşturmak isteyen kullanıcının tek yapması gereken “Güncellemeler” sayfasındaki Kanallar bölümüne girip “+” butonuna dokunmak. “Kanal oluştur” seçeneğine dokunan kullanıcı, ilk aşamada bir uyarıyla karşılaştıktan sonra kanalı hakkında bilgi verecek ve “Kanal oluştur” butonuna tıklayacaktır. tamamlanacak.

WhatsApp Kanalı Oluşturma

Kanalı oluşturduktan sonra bazı ayarları yapabilir, kanal bağlantısını kolaylıkla bulabilir, paylaşabileceksiniz. Kullanıcılar kanal adını arayarak veya link üzerinden kanala bağlanabilecekler. Bu sırada; Oluşturulan kanalların şu an için sadece “public” statüsünde olduğunu belirtmeliyiz. Başka bir deyişle, oluşturduğunuz bir kanal saklanmak, insanlarla sadece bağlantı yoluyla tanışma imkanı kalmayacak. Bu durum gelecekte değişebilir.

WhatsApp Kanalı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.