e
sv

WhatsApp Gruplarına ‘Sesli Sohbet’ Özelliği Geliyor (E Sesli Konuşabiliyorduk Zaten?)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WhatsApp’ın yeni bir özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. “Sesli sohbet” isimli bu özellik, henüz netleşmemiş olsa da Twitter Spaces benzeri bir yapıya sahip olacak gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması Naber, şu sıralar daha çok yeni özelliklerle haberlerimize konu oluyor. Bu bağlamda; platforma yakın bir aile grubu video mesaj ile tek seferlik ses kaydı özelliğinin sonuçları zaten bildirmiştik. 2.23.7.12 kodlu beta sürümü, yeniliklerin içeriklerinden oluşuyor olmayacak Öne serdi.

WhatsApp’ta bir grup olarak mesajlaşabiliyor veya görüntülü görüşebiliyorsunuz. Ayrıca isterseniz bir grup veya kişi ile sesli görüşme de yapabiliyorsunuz. İşte son Android beta sürümünde görülen yeni özellik, sesli konuşmalar için yeni tesis alacak gibi görünüyor.

WhatsApp’ın yeni özelliği işte böyle olması

Naber

WABetaInfo tarafından keşfedilen yeni özellik, bir grup sayfasındaki üst kısımda bulunan aramayı sürdürmek değiştiriyor. Bunun yerine ses dalgalarını ve ıran yeni bir simge getiriyor. Bu simgeye dokunan kullanıcılar, standart aramanın yanında “sesli sohbet” isimli yeni bir özelliği göreceksiniz. Henüz geliştirmediğiniz olan özelliğin nasıl çalışacağı şimdilik kısıtlamalar.

İLGİLİ HABER

WhatsApp’a Sadece Bir Kez Dinlenebilen ‘Sesli Mesaj’ Geliyor

Peki yeni özellik neler sunabilir?

WhatsApp’ın sesli konuşma imkanı zaten kullanılıyor. Haliyle, bu yeni “sesli sohbet” özelliğinin bir fark olacaktır. Tahminlerimize göre WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni özelliklere, kullanıcıların girmek istediklerine, istedikleri zamana yeniden girebilecekleri bir yapıya sahip olacak. Belki de şirket, Twitter Alanları benzeri bir özellik üzerinde çalışıyor olabilir. Konuşmak isteyenlerden izin isteyecekleri tarz özellikleri, yakın bir oturum WhatsApp kullanıcılarına sunulabilir. Sesli sohbet özelliğinin neler göreceğini sonraki aşamalarda daha net anlatacağız.

İLGİLİ HABER

WhatsApp’a ‘Görüntülü Mesaj’ Özelliği Geliyor: Tamam da Normal Video Göndermekten Farkı Ne?

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.