e
sv

WhatsApp’a Gelecek İki Yeni Özellik Belli Oldu: Hem iPhone Hem Android’de Daha Kullanışlı Olacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

WhatsApp’ın Android sürümüne anketlerle ilgili, iOS sürümüne ise görsellerle ilgili yeni özellikler getiren bir güncelleme geliyor.

WhatsApp’a gelecek ola bölümleri henüz beta testindeyken ortaya çıkan bölümlerde sunmasıyla popüler olan WABetaBilgisidünyanın en popüler haberleşme araçları iOS ve Android cihazlarına gelecek olan yeni özelliklerini paylaştı.

WhatsApp’ın Android sürümüne ayrı, iOS sürümüne ayrı birer özellik gelecek. Önce iOS sürümüne gelecek olan güncellemeden bahsedelim.

WhatsApp’ın iOS sürümüne görselden metin algılama özelliği geliyor

whatsapp metin algılama

iOS 16’nın API’lerinin dosyalarıyla birlikte WhatsApp’a metin algılama özelliği geliyor. Bu özellik zaten iOS 16’nın Galeri yazılımı mevcut. API’lerin kullanıma açılmasıyla birlikte doğrudan WhatsApp üzerinden bu özelliği kullanabileceksiniz.

WhatsApp’ın Android sürümüne anketlerde tek oy kullanma özelliği geliyor

whatsapp anketi

WhatsApp’ın yakın zamanda kullanım kullanımı anket özelliği, ciddi manada kullanım bile kullanıcıları birden fazla oy kullanımı nedeniyle sabotaj alanına girebiliyordu. Artık WhatsApp’ta anket açarken ‘Sadece tek oy kullanılsın’ seçeneğiyle Kullanıcıların tek oy kullanabilmesini sağlayabileceksiniz.

İLGİLİ HABER

WhatsApp’a Sesli Durum Paylaşma Geldi: Fotoğraflardaki Metinleri Kopyalama Özelliği de Yolda!

WhatsApp’ın iOS ve Android sürümüne gelecek olan bu yeni özellikleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.