e
sv

WhatsApp’ın Övüne Övüne Bitiremediği Özellik Twitter’a Geliyor: Elon Musk, Uçtan Uca Şifrelemenin Ne Zaman Geleceğini Açıkladı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Geçtiğimiz aylarda Twitter’ın uyarıları WhatsApp’ta olduğu gibi mesajlara uçtan uca şifreleme getirmeyi planladığı ortaya çıktı. Elon Musk, özelliğin ne zaman yayılmasını resmen duyurdu. Uçtan uca şifrelemeyle birlikte artık kullanıcıların mesajlaşmalarını Twitter bile göremeyecek.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın Twitter’a satın alma ekranından sonra platforma birçok yeni özellik sonunda ortaya çıktı. Mavi tikin yağdıracak arap saçına dönen Twitter Mavi aboneliği, resmi hesaplara verilen ‘gri tik rozeti’ yeniliklerinden sadece birkaçıydı. Bunların dışında son aylarda bir özellik üzerinde daha çalışıldığı konuşuluyordu.

Mobil uygulamaları doğum paylaşımlarıyla sevdiği Jane Manchun Wong, birkaç ay önce Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla şirket güvenlik konusunda bir mezra yapmayı planladığını ve uçtan uca şifrelemenin platforma gelebileceğini göstermişti. Şimdi ise Musk’tan bu konu hakkında oldukça önemli bir açıklama geldi.

Twitter mesajlara uçtan uca şifreleme bu ay geliyor!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.