e
sv

Windows 11’in Yeni Güncellemesi, Insider Kullanıcıları İçin Yayınlandı: Gelecek Yenilikler Belli Oldu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft, Windows 11’in yeni güncellemesini Insider kullanıcılarının kullanımına sundu. Böylece Windows 11’e gelecek yenilikler de netleşmiş oldu.

Popülerliği her geçen gün artmaya devam eden Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 11, yakında daha birçok yeniliğe ev sahipliği yapacak. Yeni “bu yenilikleri içeren”Yapı 23475Windows Insider kullanıcıları için güncelleme yayınlandı.

Yakında Windows 11 için Build 23475 güncellemesinin Insider’da yayınlanmasıyla birlikte işletim sistemine gelecek yenilikler resmiyet kazandı. Gelin, Windows 11’e gelen tüm yenilikler Hadi daha yakından bakalım.

Windows 11’e gelen yeni özellikler:

Yepyeni Dosya Gezgini ve Adres Çubuğu:

Windows 11

Microsoft, Windows 11’in Dosya Gezgini’ni yeni güncellemeyle tanıtıyor daha “modern” hale getirecek Paylaşıldı. Yeni Dosya Gezgini artık her kullanıcı için kişiselleştirilmiş dosya önerileri yapacak.

Bu dosya önerileri, sistemdeki Windows klasörlerini ve diğer dosyaları içermez. Yerine Microsoft Word ve sunum dosyaları gibi dosyalar Kapsar. Bu dosyalar Dosya Gezgini’nin “Giriş” sayfasında bulunur.

Her dosya önerisi, dosya adını, dosyanın formatını, hangi programla açılacağını, en son kimin düzenlediğini ve son düzenleme tarihini içerecektir. Ayrıca OneDrive kapasitesinin ne kadarının kullanıldığı da burada görülebiliyor.

Dosya önerileri her Windows 11 kullanıcısının kullanacağı bir özellik olmayacaktır. yalnızca özellik Azure Active Directory hesabı kullanan Windows kullanıcıları için Teklif edilecek.

Windows 11

Adres Çubuğundaki yenilik küçük ama OneDrive kullanıcıları için önemli bir yenilik olacak. Artık klasörü ve içeriğini Adres Çubuğunda görebilirsiniz. OneDrive’a yedeklenip yedeklenmediği bilgi verilecektir.

Klavye ve fare gibi cihazlarınız için otomatik dinamik aydınlatma:

Windows 11

Windows 11, cihazınıza bağladığınız aydınlatmalı klavye ve fare gibi çevre birimleri için de önemli bir yeniliğe ev sahipliği yapacak. Artık bu cihazların ışıkları Windows 11 ile belirlenebilecek. Şimdilik Acer, ASUS, HP, HyperX, Logitech, Razer ve Twinkly gibi markaların ürünleri desteklenecek.

Windows Insider programına nasıl kaydolacağınızı öğrenmek için:

ALAKALI HABERLER

Windows Insider ile Tüm Yenilikleri Herkesten Önce Görün

Kaynak :
https://blogs.windows.com/windows-insider/2023/06/07/announcing-windows-11-insider-preview-build-23475/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.