e
sv

Xbox Game Pass Sinyali Verdi: Fiyatlara Zam Gelebilir!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft’un geçtiğimiz günlerde Activision Blizzard’ı satın almasının ardından oyun dünyasında önemli değişiklikler yaşandı. Mesela tüm Call of Duty oyunlarında ciddi fiyat artışları yaşandı.

Yakın zamanda Xbox Game Pass’tan fiyat artışı haberi gelebilir. İnternet sitesinde ortaya çıkan bir ipucu oyuncuları şüphelendirdi. İşte haberimizin devamı…

Yükseliş Haberleri 12 Gün Sonra Gelebilir!

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Microsoft Gaming Müdürü Phil Spencer yeniden zam yapmak zorunda kalabileceklerini belirtmişti. Belki Spencer’ın dediği gibi yakın zamanda yeni bir zam yolda olabilir.

Xbox Game Pass’in resmi internet sitesindeki abonelik paketleri sayfasında yeni bir açıklama geldi. Tüm paketlerin açıklama bölümünde, fiyatların altındaki bölümde. “Teklif 12 gün içinde sona erecek” gibi bir ifade var.

Bu yazıdan yola çıkarak 12 gün sonra Xbox Game Pass fiyatlarında artış olabileceğini düşünebiliriz. Tabii henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmediğinden emin olamayız.

Ancak hatırlarsanız geçtiğimiz haziran ayında böyle bir durumun ardından artış haberini almıştık. Şimdilik beklemekten başka çare yok.

Microsoft'un Satın Alınmasının Ardından Tüm Call of Duty Oyunları Fiyat Artışı Aldı: Biri Hariç!
OYUN

Microsoft’un Satın Alınmasının Ardından Tüm Call of Duty Oyunları Fiyat Artışı Aldı: Biri Hariç!

Microsoft’un geçtiğimiz günlerde Activision Blizzard’ı satın almasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Satın almanın hemen ardından yeni zamlar ardı ardına geldi.

Peki sizce Xbox Game Pass için yeni bir fiyat artışı olacak mı? Aşağıdaki bölümde düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.