e
sv

Yeni PlayStation 5 Sürümlerinde Depolama Artırılabilecek mi?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oyuncuların depolama ihtiyaçlarına dikkat edilmesi sonyPS5’in yenilenen Slim konsolunun genişletilebilir depolama özelliklerini koruyacağını ve oyuncuların isterlerse konsollarına ekstra depolama ekleme seçeneğine sahip olacağını resmi olarak doğruladı.

Yine de PS5 Slim, lansman sürümünden daha fazla bellek içerecek ve lansman modelinde bulunan 825 GB yerine 1 TB dahili SSD depolama alanına sahip olacak.

Ancak PS5 Slim’in genişletilebilir depolama desteğinin devam etmesi, yeniden tasarlanan modeli satın almak isteyenler için büyük bir artı gibi görünüyor.

Yeni PS5’lerde de Depolamayı Artırmak Mümkün Olacak

Yeni PlayStation 5 Sürümlerinde Depolama Artırılabilir mi?

Sony’nin dokuzuncu nesil ev konsolunda piyasaya sürülen birçok özel oyunun büyük dosya boyutları nedeniyle, sistemdeki depolamayı genişletmek için bir M.2 SSD kurma seçeneği sunuldu; özellikle geçen ay 8 TB’a kadar desteğe izin veren yazılım tanıtıldı. ek SSD depolama alanı. Güncellemenin yayınlandığını düşünürsek güzel bir özellik.

Lansman modelinde olduğu gibi, PS5İçine herhangi bir M.2 SSD takamayacaksınız. Sony daha önce M.2 SSD’nin PCIe Gen4 olması ve okuma hızlarının en az 5.500 MB/s olması gerektiğini söylemişti.

Yeni PlayStation 5 Versiyonları Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı!
TEKNOLOJİ

Yeni PlayStation 5 Versiyonları Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

PlayStation 5’in ilk lansmanından yaklaşık üç yıl sonra Sony, PlayStation 5’in daha ince ve yenilenmiş bir versiyonunu tanıttı.

Peki siz dün gece tanıtılan yeni PS5’ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.