e
sv

Yersiz Küslüklere Son: Google, Artık Rehberinizdeki Kişilerin Doğum Günlerini Gösterecek

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Google, ‘Kişiler’ uygulamasına oldukça kullanışlı olabilecek bir özellik getirdi. Uygulama, yeni öğeleri ‘Sizin İçin’ bölümüyle rehberinizdeki kişinin doğum günlerini size hatırlatacak.

Teknoloji devi Google, son dönemlerde’Kişiler’ olarak Koruma Rehber uygulamasına birçok teşvik edici kullanıcı deneyimine yerleştirmeye odaklanın. Aralık sonunda da idam ‘Öne Çıkanlar’ sekmesini eklemişti. Bu sekme, tüm favorilerinizi ve son aramalarınızı kutlamak için önemli kolaylıklar sağlıyordu.

Google şimdi ise bu konuda yeni bir adım attı. 9to5Google’ın bildirdiğine göre ‘Kişiler’ kaydını 4.2 sürümünde ‘Sizin İçin’ ismi verilen bir bölüm eklendi. Öne Çıkanlar bölümleri yer alan bu bölümün oldukça faydalı bir işleyişin olduğu görüldü.

‘Sizin İçin’ bölümü, rehberinizdeki arkadaşlarınız doğum günlerini gösterecek

Özel günlerini unutan insanlar oldukça faydalandıkları gibi görünen bu özellik, son aramalar ve favorilerin bölümlerine eklendi.

‘Sizin İçin’ bölümü, kişilerinizin ismi ve fotoğraflarına ek olarak doğum günlerini gösteriyor. Üstelik bu özel gün için bir sayaç da bulunuyor. Bunun ‘Mesajlar’ doğumki doğum günü sınırlamasını benzediğini yapabildiğini.

Buna ek olarak, uyarılar bu kişileri aramanız için bir birlikte sunarak sizi arama veya mesaj atmaya yönlendirdiği aktarılıyor. Yeni eklemeyi incelemek için ‘Kişiler’ defterini son sürümünü kullanmanız ve kişilerinizin doğum günlerini kaydetmeniz gerekiyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.