e
sv

Yıllar Sonra Yeni Bir Guitar Hero Oyunu Geliyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Activision Blizzard CEO’su Bobby Kotickyeni bir tane Gitar kahramanı Oyunun yolda olabileceğini ima ettiği bildirildi.

Salı günü Kotick, Windows Central’ın bildirdiğine göre. Activision Blizzard Çalışanlarıyla bir iç toplantı yaparak Microsoft tarafından satın alınmaya yakın görünen şirketin durumunu tartıştı.

Toplantı sırasında Kotick’in, Microsoft’un teknoloji araştırmalarındaki gücünün Activision’ın oyunlarını üretme biçiminde nasıl iyileştirmelere yol açabileceğini tartışmaya başladığı bildirildi.

Kotick’in “Microsoft’ta gördüklerimin büyük bir kısmı araştırmadır.” ‘ dediği öğrenildi. Kotick, “Ve olağanüstü alanlarda gelişiyorlar. Yapay zeka ve makine öğrenimi yeteneklerinden, veri analitiğinden, grafiklerle ilgili yeni düşünme yollarından yararlanabilmek… Hepsini hesaba kattığımda, yaptığımız işin sınırsız potansiyelini görüyorum.” o ekler.

Yıllar Sonra Yeni Bir Guitar Hero Oyunu Geliyor!

Yeni Guitar Hero Oyunu Microsoft’un Katkılarıyla Gelecek

Kotick daha sonra Activision’a katıldı. “Şirket olarak benzersiz bir konumda çünkü tüm video oyunlarında en iyi serilere sahip.” Bunu belirtirken konuyla ilgili can alıcı noktayı içeren cümleyi söylüyor:

“Guitar Hero’nun ve diğer şeylerin yeniden ortaya çıkışı farklı türdeki kaynaklar olmadan mümkün olamazdı. Dolayısıyla geleceğe yönelik sonsuz olasılıklarımız inanılmaz derecede heyecan verici.”

Kotick ayrıca yılın başlarında yapay zeka teknolojisiyle yeni bir Guitar Hero oyununun yapılabileceğini düşündüğünü söylemişti.

20 Aylık Süreç Sona Eriyor: Microsoft Gelecek Hafta Activision Blizzard'ı Satın Alabilir!
OYUN

20 Aylık Süreç Sona Eriyor: Microsoft Gelecek Hafta Activision Blizzard’ı Satın Alabilir!

Bildiğiniz gibi Microsoft, neredeyse bir buçuk yıldır Activision Blizzard’ı satın almaya çalışıyor. Ancak hukuki engeller nedeniyle 20 aydır bir sonuca ulaşılamadı.

Peki yeni bir Guitar Hero oyunundan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.