e
sv

YouTube MP3 Dönüştürme ve İndirme Nasıl Yapılır?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sevdiğiniz müzikleri tüketmekten harcamaktan dinlemek ister misiniz? Youtube MP3 dönüştürme ve indirme ile bu mümkün. Bu işlem için kullanabileceğiniz programlar, mobil uygulamalar ve internet siteleri var. Sizin için Youtube MP3 dönüştürme nasıl yapılır yanıtladık.

Pek çok kullanıcı müzik dinlemek için dijital müzik platformlarını kullanmaksa da Youtube üzerinden ya da MP3 ile müzik dinleyenlerin sayısı da bir oldukça fazladır. Sevdiğiniz müzikler Youtube MP3 dönüştürme işlemi ile birleştirmek ya da kullanmaka indirerek elden geçirmekten müzik keyfinizi sürdürmeniz mümkün.

Yalnızca sevdiğiniz müzikler değil, ders anlatımı gibi videolar Youtube MP3 dönüştürme Eşini geçirerek yanına dinleyebilirsin. Youtube MP3 dönüştürme işlemi için kullanabileceğiniz uygulamalar ve programların yanı sıra çevrimiçi olarak bu işlemi gerçekleştirmeniz de mümkün. sizin için Youtube MP3 dönüştürme nasıl yapılır İstediğinizi yanıtladık ve kullanabileceğiniz güvenli yöntemleri anlattık.

YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır?

  • Adım #1: Buradan FLVTO internet içeriğini açın.
  • Adım #2: Ekranın ortasında bulunan bağlantı köprüsüne indirmek istediğiniz Youtube videolarının linkini gezdirin.
  • Adım #3: Dönüştür butonunun yanında bulunan açılır menüden MP3 formatını seçin.
  • Adım #4: Dönüştür tıklayın.
  • Adım #5: Youtube MP3 dönüştürme işlemi için bir süre bekleyin.
  • Adım #6: Çıkan indirme konuşması indir tıklayın.
  • Adım #7: MP3 formatındaki dosyanız sağlığına indirildi.

Youtube MP3 dönüştürme

FLVTO güvenilir ve Youtube MP3 dönüştürme işlemi konusunda en başarılı ve hızlı internet sitelerinden bir tanesi. Ama çok fazla pop-up ve açılış ekranı reklamı gösterdiği için bazı kullanıcılar karışık bir arayüz olduğunu düşünebilir. Eğer internet tarayıcınızda pop-up ya da reklam engelleyici varsa bu reklamları göremeyeceksiniz.

FLVTO özellikle mobil cihaza ya da bilgisayara bir mobil uygulama ya da program yüklemek istemeyenler için ideal bir internet sitesi. İndirme ayarlarını kolayca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemini yapabilirsiniz. Dilerseniz videoları farklı formatlarda indirmek de mümkün.

YouTube MP3 dönüştürme ve indirme programları:

  • EaseUS Video İndirici
  • ByClick İndirici
  • videoder
  • Android için Youtube İndirici
  • Yeni Boru
  • TubeMate
  • Videoyu Koru
  • Snaptube
  • Dentex YouTube İndirici
  • InsTube Ücretsiz Video ve Müzik İndirme
  • DVDFab YouTube’dan MP3’e

EaseUS Video İndirici

EaseUS Video İndirici, aslen bir indirme aracı olsa da videolar MP3’e dönüştürme konusunda da tam aranan kaftan bir uygulama. EaseUS Video Downloader ile hem tek bir videoyu hem de bir oynatma listesi yüksek kaliteli MP3’e dönüştürebilirsiniz.

Farklı platformlardan da indirebileceğiniz: ByClick Downloader:

tıklama

YouTube, Dailymotion, Vimeo ve Facebook üzerinden istenen formatta video indirme desteği sunan ByClick Downloader; ayrıca 720p, 1080p, 4K ve 8K hızlarına de destek veriyor ve çalma listelerini indirebiliyorsunuz. Bulabileceğiniz en işlevsel video indirme araçlarından olan ByClick Downloader, bir sorun yaşadığınızda 7/24 destek hizmeti de sağlıyor.

Hem pencereler hem mobil için: Videoder

Youtube MP3 indirme

Buradan indirmeniz Videoder Youtube MP3 indirme seçeneği Tablet versiyonu Windows işletim sistemine sahip birlikte indirebilir ya da Android işletim sistemine sahip mobil cihaza mobil uygulama olarak indirebilirsiniz.

Videoder ile yalnızca Youtube videolarını değil; Facebook, Instagram, Twitter, Vimeo gibi platformlardaki videolar da istediğiniz format hizmeta sunar. Program aynı zamanda kullanıcılara çoklu indirme imkanı da sunuyor.

Android için en kullanışlı olan: Android için Youtube Downloader

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bir mobil uygulama olan Youtube Downloader for Android ile kolayca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilirsiniz.

Uygulama ücretsiz ve son derece kullanışlı bir kullanıma sahip. İndirmek istediğiniz videolar pek çok farklı kalite video ya da MP3 olarak indir. Uygulama üzerinden hem video araması yapabilir hem formatı sürer hem de tek dokunuşla dosyanızı indirebilirsiniz.

Boyut seçenekleri: NewPipe

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bir mobil uygulama olan NewPipe dosyası hem Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemlerini yapabilir hem de zihnin görüntüsünün görüntüsünü kaliteli hale getirebilir.

Newpipe yalnızca bir Youtube MP3 dönüştürme indirme ve uygulama değil, aynı zamanda boyut dilekleri yapan ve derinliğinize göre özelleştirebileceğiniz bir platform. Uygulama; arka planda çalma, pil tasarrufu sağlama ve az internet kullanımı ile dikkat çekiyor.

İnternet tarayıcısı gibi olan: TubeMate

Youtube MP3 dönüştürme

Burada pek çok farklı sürüm, indirme alternatifini bulabileceğiniz ve Android tablet sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz bir mobil uygulama olan TubeMate aslında bir Youtube MP3 dönüştürme ve indirme yükünün boyutları bir mobil internet tarayıcısı olarak çalışıyor.

TubeMate mobil cihazı mobil cihaza indirdikten sonra arama yaparak arama yaparak girdiğiniz herhangi bir internet sitesindeki her videonun indirme yanında butonu ayrılmak Butonuna basarak farklı format ve görüntü kalitelerinde indirmeler yapabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü ile: KeepVid

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan ulaştığınız KeepVid internet sitesi üzerinden hem çevrimiçi olarak Youtube MP3 dönüştürmeleri ve indirme işlemlerini yapabilir hem de Masaüstü sürümünü izleyerek yükleyerek kullanabilirsiniz.

KeepVid reklam ve pop-up barındırmayan kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor. Programın kapsamında hizmet sunan ücretsiz bir sürüm ve premium sürüm bulunuyor. Ücretsiz olarak deneyebilir, beğenirseniz premium alabilir.

100 puan fazla kullanıcı: Snaptube

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz Snaptube, iddiasına göre 100 indirmeyi fazla korumaya sahip olan Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemlerini yapabileceğiniz bir mobil uygulama.

Son zamanlarda bazı güvenlik sorunları ile anılan Snaptube, buna rağmen hala popüler mobil uygulamalardan bir tanesi. uygulama üzerinden pek çok farklı platformda bulunan videolar birbirine formatta ekleyebilirsiniz.

Dosya dönüştürme işlemini bile yapabilirsiniz: Dentex YouTube Downloader

Youtube MP3 indirme

Buradan Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza yüklemek için farklı sürümlerini bulabilirsiniz Dentex YouTube İndirici ile kolayca Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemlerini yapabilirsiniz.

Uygulama basit ve kullanıcı arayüzü ile dikkat çekici. Dentex YouTube Downloader ile yalnızca Youtube MP3 dönüştürme ve değil indirme, farklı platformlardan farklı formatlarda dosya dönüştürme ve indirme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Farklı görüntü kalitesi seçenekleri ile: InsTube Free Video & Music Download

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan bilgisayarlarınıza indirebileceğiniz versiyonu Masa ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz mobil cihazınızı bulabileceğiniz Instube ile Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri yapabilirsiniz.

Instube Youtube video indirme işlemi sırasında uygulanır HD, Full HD ve 4K görüntü kalitesi seçenekleriyle dikkat çekiyor. Basit ve kullanıcı dostu bir arayüz olan uygulama ile farklı platformlardan farklı formatlarda dosya dönüştürme ve indirme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Arka planda müzik dinleyebileceğiniz: DVDFab YouTube to MP3

Youtube MP3 dönüştürme

Buradan Windows ve macOS işletim sistemine sahip olarak indirebileceğiniz Masaüstü sürümlerini bulabilirsiniz DVDFab yayını Aynı zamanda mobil cihazlar için geliştirilmiş bir mobil uygulama versiyonu da bulunuyor.

DVDFab ile Youtube kanal listelerini toplu olarak indirilebilir, Youtube MP3 dönüştürme işlemi yaptığınız dosyaları yüksek kalitede indirebilir, mobil uygulama arka planda çalıştırarak müzik dinleyebilir ve binden fazla platformdan video dönüştürme ve indirme işlemlerini yapabilirsiniz.

Youtube MP3 dönüştürme ve indirme işlemleri için kullanabileceğiniz uygulamalar, uygulamalar programları ve internet sitelerini listeledik. Ücretsiz hizmet veren programlarda reklam ortaya çıkması normal bir durumdur. Mobil uygulamalar indirirken güvenilir kaynaklar kullanıldığından emin olun.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.