e
sv

YouTube, “Uygun Fiyatlı” Premium Paketini Daha Türkiye’ye Gelmeden İptal Etti

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube, 2021 yılından bu yana test ettiği uygun fiyatlı YouTube Premium aboneliğini iptal etti. “Premium Lite” adı verilen paket, yalnızca reklamların kaldırılmasına izin veriyordu.

Dünyanın en popüler çevrimiçi video platformu YouTube, Ödül abonelik paketleri sunuyor. Bu abonelik paketini satın alan kullanıcılar platformdaki tüm reklamlardan kurtulur. Ayrıca YouTube Music’te özgür olarak erişebilirsiniz.

Ancak Google’ın bundan daha fazlası üzerinde çalıştığını biliyorduk. Hatta 2021 yılında sizlerle paylaştığımız bir haberimizde “Premium Lite“adlı abonelik paketi birçok Avrupa ülkesinde test edildi. transfer etmiştik. Şimdi bununla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. YouTube, Türkiye’de tanışma fırsatı bulamadığımız YouTube Premium Lite paketini tanıttı. iptal edildiğini duyurdu.

Daha ucuzdu ama daha az fayda sağlıyordu

YouTube Premium Lite

YouTube Premium Lite, aylık 29,99 TL karşılığında satın alınabilen standart Premium paketinden farklıdır. daha ucuzdu. Ancak bazı kısıtlamalar vardı. Uygun fiyatlı pakette video indirme, arka planda oynatma ve YouTube Music yer almıyordu. Daha uygun fiyata kullanıcı reklamlardan yeni kurtuluyordum. Paketin test edildiği ülkelerdeki müşterilere gönderilen e-postada, bu hizmetin 25 Ekim 2023 tarihinden itibaren kaldırılacağı belirtildi.

ALAKALI HABERLER

YouTube’da Yapay Zeka Dopingi: Öneri Verebilecek, Hatta Kısa Videolar Oluşturabilecek!

YouTube Premium Lite’a abone olan kullanıcılar ya daha pahalı olan standart YouTube Premium aboneliğini kullanacak ya da 25 Ekim’den sonra YouTube’da reklamlarla karşılaşmaya başlayacak. Bu arada; YouTube gönderdiği e-postada alternatifler hakkında Ayrıca çalışmalara devam ettiğini söyledi. Ancak “alternatif” paketler hakkında en ufak bir bilgi bulunmuyor. bilgi sızıntısı yok. İlerleyen süreçte YouTube Premium aboneliklerinin ne gibi özellikler sunduğunu göreceğiz.

Kaynak :
https://www.theverge.com/2023/9/25/23889917/youtube-premium-lite-subscription-discontinued-retired

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.