e
sv

Aksiyonun Kralı Geri Dönüyor: John Wick 4’e İlk Tepkiler Geldi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

John Wick 4’e prömiyerinin ardından ilk tepkiler geldi. Film, serinin aksiyon dizilerindeki yeni yapımında da taşımaya devam edecek gibi görünüyor.

Aksiyon dünyasının en popüler serisi John Wick, 27 Mayıs’ta dördüncü filmle geri dönüyor. Keanu Reeves’in yeniden başrolde yer aldığı film, Londra’da ilk gösterimini gerçekleştirdi ve hemen ardından ilk tepkiler de paylaşılmaya başlandı.

John Wick 4 için gelen ilk tepkiler, filmi prömiyerinin ardından yapılan yorumlarla aynı şekilde olumlu yöndeydi. Dolayısıyla gelen tepkilerin şu an için film hakkında en doğru yorum olmayabilir vurgulayalım.

John Wick 4’e gelen ilk tepkiler:

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4’ün yaklaşık üç kullanım süresi hakkında çekincelerim vardı ama filmi bunu hak ediyor. Eylemin asla yorucu olmasına izin vermeyen dahiyane ilerleme hızına sahip bir destan ve set parçaları olağanüstü. Seriye yeni gelen kadro muhteşem, ancak Donnie Yen en iyisi.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4 gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmlerinden biridir. Çenem en az altı kez yere çarptı. Dragon’s Breath avlanmalarını içeren bir bölüm, bir aksiyon film zirvesi. Donnie Yen’in tüm dikkatleri üzerine dikkat çekiyor. Tartışmasız serininin en iyisi.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4, bölümlerin aksiyon sonuçlarının sınırlarını zorluyor. Oyuncuların muhteşem ve dövüş sahneleri dinamik! 4 filmden sonra biraz yorucu olur zannedersiniz. Durum böyle değil, sadece kendinizin görmesi gerekiyor.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4’teki birçok aksiyon sahnesini beni çok şaşırttı. Yaklaşık 3 saat süresi ve herkesin konuşma sonuyla kesinlikle sona erene kadarki en büyük ve en iddialı John Wick filmi. Kimse böyle bir aksiyon yapmıyor, bu başka bir yerde. Dördüncü film kısaca en iyisi.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4 birçok çarpıcı dövüş dizisine sahip. Asla sıkıcı değil. Merdivenlerde olan en komik olanı. Donnie Yen beklememden daha fazla ekran süresine sahip ve rolüne fazlaca mizah kattı. Bill Skarsgard pahalı sigara içiyor içinde gösterişli görünüyor.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4, aksiyon film yapımcılığının bir başarısı. İddialı dublörler, sinematografi ve ses hiç bu kadar iyi olmamıştı. Keanu Reeves vücudunun sınırlarını zorlamaya devam ederken Donnie Yen ve Hiroyuki Sanada, serinin ağırlığını en fazlaki en destansı filmine ağırlık katıyor.”

john fitil 4

“Chad Stahelski, John Wick 4 ile işlerini bir sonraki seviyeye taşıyor! Akıllara durgunluk veren aksiyon hikayeleri ve fantastik dünya inşaası devam ediyor! Keanu muhteşem olsa da Donnie Yeni dikkat çekiyor.”

john fitil 4

“John Wick 4’e bayıldım. mükemmel dudak uçuklatan bazı sahneler var ve farkına bir daha asla eskisi gibi bakmayacaksınız. Donnie Yen olağanüstü. Son on yılın en iyi aksiyon filmlerinden biri.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4 uzun bir film olabilir ama her saat başı bir film gibi tıslıyor. The Warriors’a mükemmel bir saygı duruşu var ve John’u öldürmeye çalışan suikastçıların planı tüm filmini taşıyor. Keanu Reeves ve Co. gerçek bir aksiyon dersi gösterdi.”

john fitil 4

“John Wick: Chapter 4 iddialı ve umduğum kadar muhteşemdi. Uzun süreye aldırış etmedim çünkü Zafer Takı’ndaki amansız eylem tek başına buna değerdi. Ayrıca Keanu Reeves ve Donnie Yen’in gun-fu’su beklentisini karşılamadı.”

John Wick 4. fragmanına ulaşmak için:

İLGİLİ HABER

John Wick 4’ün Son Fragmanı Yayınlandı: Yine Aksiyona Doyacaksınız

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.