e
sv

Arınma Gecesi’nin Yapımcılarından Dead By Daylight’ın Filmi Geliyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Arınma Gecesi’nin yapımcıları olan Blumhouse, popüler korkudan hayatta kalma oyunu Dead by Daylight’ın filminin devamını açıkladı.

2019 yılı sonunda sinema ve televizyon sektörü toplamından daha fazla kâra sahip olan oyun sektörü, kısa sürede herkes bir ödeme kapmak istediği bir rekabet ortamına dönüştü. Tabii durum böyle olunca geçmişteki çoğu kez başarısız denemeye rağmen film şirketi oyunları beyaz perdeye uyarlamaya başladı.

özellikle The Last of Us’ın başarısının ardından Oyunlardan uyarlama yapımların yeniden yükselişe geçmesine yardımcı olan korku yapımlarıyla ünlü Blumhouse, Dead by Daylight’ın filmi üzerinden başladıklarını açıkladı.

Başarılı bir korku filmi olabilir

Arınma gecesiM4gan ve Kırbaç filmleriyle ünlenen Blumhouse Yapımları ve Korku SeansıMortal Kombat ve Anabelle filmleriyle sevenler atom canavarı Sonunun ortaklaşa yürüteceği filmin oyununa benzer bir atmosfere ve hikâyeye (oyunun hikayesi mi varmış demeyin, evet var) sahip olacağı açıklandı. Ancak oyunda bulunan klasik korku filmi karakterlerinin yerine oyunun ilk çıkışında bulunan ve oyunun özel olan karakterlerinin filmde saklanacağı belli değil.

Öte yandan film şu anda sadece fikir örnekleri olduğu ve yönetiminin bile belli olmadığını söyleyenler Blumhouse CEO’su James Dan, oyun yapımcısı Behavior Team tarafından bir mektup aldıklarını ve iki şirket da oyunun atmosferinin “mükemmel bir korku filmi” için uygun korunmalarını açıkladı.

İLGİLİ HABER

Uyarlandığı Oyundaki Orijinal Karakterlerle Alakası Olmayan 12 Dizi ve Film Karakteri

Filmin henüz fikir edinmesinden dolayı Dead by Daylight’ın beyaz perdedeki yerini ne zaman alacağı şu ve belirsiz. Ancak bazı görüşlere göre film, 2024 yılının sonbaharında seyircilerle buluşabilir.

:
https://www.theverge.com/2023/3/2/23622118/dead-by-daylight-movie-blumhouse-behaviour-interactive

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.