e
sv

Ash ve Pikachu’nun Maceraları Sona Eriyor: İkilinin Yer Alacağı Son Pokémon Bölümlerinden Görüntüler Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Efsane anime Pokémon’da bir devrin sonuna geliniyor ve Ash ile Pikachu’nun maceraları sona eriyor… İkilinin yere geleceği son dört bölümden gelmiş gelen yeni görüntüler, izleyenleri nostaljik bir yolculuğun beklentisini gösteriyor.

Pokémon, anime, film ve oyunlarıyla 25 kütüphaneden beri sürdürülen eşsiz bir evren. Veriler de koca bir neslin çocukluklarında ve hatta gençliğinde yer almış bu gezegenlerin en ünlü karakterleri ise doğal ki Pikachu ve Ash.

Ancak geçen aylarda gelen bir haberle Ash ve Pikachu’nun maceralarının sonunda gelindiği açıklanmıştı. Serinin yeni karakterlerle devamı belirtilirken geçerken ay geçer Ash ve Pikachu’nun maceralarını izleyeceğimiz son bölüm yayınlanmaya başladı. Serinin son sınırlarının pek çok sevilen karakteri bir arada gördüğümüz görüntüler paylaşıldı.

Roket Takımı, Misty, Brock ve dahası bir arada

Bir devrin sonu olacak 11 bölümlük son sezon yayınlanan bölümler boyunca Pokémon izleyicileri bolca eski dostla ortalama bölüm izlendi. Gelen yeni görüntüler, kalan son bölümlerden de Pokémon izleyen herkesi birbirine bağlayan karakterlerle dolu olduğunu gösteriyor.

Roket Takımı, Laprus, Squirtle, Butterfree, Misty ve Brock gibi sevilen karakterlerin ve pokémonların yer alacağı bölümlern Sonuncusu 24 Mart’ta yayınlanacak. Ardından 14 Nisan’da Liko ve Roy isili karakterlerle seride yeni bir dönem başlayacak. Ancak henüz bu iki karakterin hikayesine, düşmanlarına dair fazla şey öğrenebilir.

Paylaşılan görüntülerden sonuncu bölümden ait olduğundan, bir final yaraşır etkileyici bir sahne;

İLGİLİ HABER

Yeni Pokemon Oyunu, Yılın En İyi Oyunlarından God of War Ragnarok’tan Sadece 3 Günde 2 Kat Fazla Sattı!

İLGİLİ HABER

Hem Sesi Hem Görünüşüyle ​​Adeta Pokemon’dan Fırlamış Gibi Duran Vahşi Kedi Türüyle Tanışın: Karakulak

:
https://comicbook.com/anime/news/pokemon-anime-preview-ash-ketchum-final-episode/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.