e
sv

Assassin’s Creed Origins Türkçe yama nasıl kurulur? Rahat bir şekilde yükleyebilirsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Assassin's Creed Origins Türkçe yaması nasıl kurulur?

Assassin’s Creed: Origins, heyecan verici bir açık dünya macerası sunan ve büyüleyici bir hikayeye sahip bir oyundur. Ancak oyunun tamamen İngilizce olması bazı oyuncuların hikayeyi tam olarak anlamamasına neden olabiliyor. Neyse ki Türkçe yamasıyla oyunu Türkçe olarak oynayabiliyorsunuz. Assassin’s Creed: Origins Türkçe yamasının nasıl kurulacağına ilişkin adım adım kılavuz:

Assassin’s Creed: Origins Türkçe yamasını güvenilir bir kaynaktan indirmelisiniz. Yama dosyasını bilgisayarınıza indirin ve uygun bir klasöre kaydedin. Buradan İndirebilirsin.

Assassin’s Creed: Origins Türkçe yamasını kaldırmak istiyorsanız veya herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önceden orijinal “DataPC.forge” dosyasının yedeğini almanız önemlidir. Yamanın oyunun orijinal metin dosyalarını geri yüklemesini sağlamak için bu yedeği kullanabilirsiniz.

Oyuna başladığınızda oyundaki metinlerin ve diyalogların artık Türkçe olduğunu göreceksiniz. Ancak oyun içi metinleri okumak için altyazıları açmayı unutmayın.

DataPC.forge dosyasını oyun klasörüne başarıyla kopyaladığınızda Assassin’s Creed: Origins Türkçe yama kurulumunu tamamlamış olursunuz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.