e
sv

Batman Arkham Knight Türkçe yama nasıl kurulur? Batman serisini Türkçe denediniz mi?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Batman Arkham Knight Türkçe yaması nasıl kurulur?

Batman Arkham Knight, karanlık Gotham şehrinde süper kahraman Batman olarak kötü adamlarla savaştığınız heyecan verici bir aksiyon oyunudur. Ancak oyunun orjinal versiyonu İngilizce olduğundan İngilizce bilmeyen oyuncular için zorlayıcı olabilir. Neyse ki bu sorunu Türkçe yama ile çözebilirsiniz. Bu kılavuzda Batman Arkham Knight Türkçe yamasının nasıl kurulacağı adım adım anlatılmaktadır.

Çıkardığınız klasörde “BatmanArkhamKnightTurkceYama.exe” isimli kurulum dosyası bulunmalıdır. Bu dosyayı çift tıklayarak çalıştırın.

Üstelik sitemizde daha birçok Türkçe yama rehberi yazımız sizleri bekliyor. Örneğin, A Way Out Türkçe yaması ve Elden Ring Türkçe yaması Kılavuz kitaplarımız var. Daha sonra, Assassin’s Creed Origins Türkçe yaması ve Assassin’s Creed Mirage Türkçe Yaması Rehber yazılarımız da faydalı olacaktır. GTA SA Türkçe Yaması ile GTA 4 Türkçe Yaması Yazılarımız kesinlikle size yardımcı olacaktır. Sonraki, Assassin’s Creed Odyssey Türkçe Yaması ve Assassin’s Creed Valhalla Türkçe Yaması Rehber yazılarımıza göz atmayı unutmayın.

Kurulum tamamlandığında Türkçe yaması Batman Arkham Knight oyununuza başarıyla entegre edilecektir. Oyuna girdiğinizde ana menünün ve oyun içi metinlerin Türkçe olarak görüntülenmesi gerekmektedir. Batman Arkham Knight’ı artık Türkçe oynayabilirsiniz. Bu sayede Gotham City’nin karanlık sokaklarında Batman olarak daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca görevlerinizi tamamlarken daha fazla keyif alabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.