e
sv

EA Sports FC 24 Wonderkid seçenekleri – En iyi 50 Wonderkid Takımınız için en iyi wonderkid seçimlerimiz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

EA Sports FC 24 Wonderkid seçeneği - En iyi 50 Wonderkid

Kariyer Modu’nda FC 24 Wonderkids’i tanımanın incelikleri var. Potansiyeli yüksek genç yeteneklerle sözleşme imzalamak oyun modunun önemli bir yönüdür ve burada size FC 24 Kariyer Modu’nda en iyi genç oyuncularla nasıl sözleşme imzalayabileceğinizle ilgili tüm bilgileri vereceğiz. EA Sports FC 24 Wonderkid seçenekleri için bir liste oluşturduk. Bu liste, EA Sports FC 24 oyuncuları için en iyi 50 harika çocuk seçimlerimizi içerir.

Yukarıdaki sıralamaların tümü FUTWIZ’in izniyle alınmıştır, bu nedenle daha fazla bilgi için oyuncu pozisyonlarına ve temsil ettikleri takımlara göz atmayı unutmayın. Bununla birlikte, listede yer alan bazı büyük isimler hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin. Listenin başında Bayern Münih’in genç yıldızı Jamal Musiala yer alıyor. Şu anda Thomas Müller’in arkasında bulunan genç Alman, bu sezon Thomas Tuchel’in takımında daha da gelişmeye hazır.

Man City’den Rico Lewis’ten de büyük şeyler bekliyoruz. Geçen sezon A takım futbolunda bir yükseliş gördü ve bu yıl başlangıç ​​rolü için daha da ileriye gidebilecek gibi görünüyor. Pep Guardiola genç bek oyuncusunda açıkça bir şeyler görüyor ve yeni kontratı da bunu kanıtlıyor. Ancak Kariyer Modu, kaydınızın ilk birkaç yılında onunla sözleşme imzalamanızı biraz zorlaştıracaktır.

Fransa’da, PSG’nin FUTWIZ Wonderkid sıralamasında birbirine yakın üç oyuncusu var: sol bek Nuno Mendes, yaratıcı orta saha oyuncusu. Yetenekli bir defans oyuncusu, orta saha oyuncusu ve hücum oyuncusu, daha ne isteyebilirsiniz ki? Simons bu sezon RB Leipzig’e kiralanmıştı. Ancak PSG oyuncusu olduğu için genç yeteneklerle dolu Fransız takımının FC 24’te oynayabilecek en iyi Kariyer Modu takımlarından biri olduğu açık.

Barselona demişken Pedri, genç yıldızları konuşulurken hâlâ ön plana çıkıyor. Ancak gözümüz 19 yaşındaki Gavi’ye çevrildi. Merkez orta saha oyuncusu geçen yılın da en iyi Wonderkids’lerinden biriydi; Bu trend bu yıl da devam ediyor. Genç olmasına rağmen halihazırda Barselona A Takımı’nda 70’ten fazla, İspanya adına ise 20’den fazla uluslararası maçta forma giydi. Kariyer Modu severlerin radarında olması gereken oyunculardan biri olacak gibi görünüyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.