e
sv

En iyi 6 PS5 futbol oyunu Bir tane de sürpriz oyun var listede.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PS5’teki en iyi futbol oyunları hangileri? Bu rehber yazımı, sizler için En iyi 6 PS5 futbol oyunu listemizi hazırladık ve buna yanıt verdik. En iyi spor oyunları, profesyonel bir oyuncu veya menajer olma tutkularımızı gerçekleştirmemizi sağlar. PS5’in işleme becerileri sayesinde bu oyunlar artık gerçekçi görünüyor. Seçkimizdeki PlayStation 5 için en iyi futbol oyunlarında çok renkli fasulye futbolcular, arcade aksiyon, hiperrealizm ve akıl yürütme yönetimi var. Gerçekten de aralarından seçim yapabileceğiniz geniş bir çeşitlilik var.

FIFA 23, HyperMotion2 hareket yakalama ve gerçek bir futbol oyununda bir sürü animasyon ekleyen kapsamlı işlemcisi nedeniyle en iyi PS5’te oynanır. DualSense kontrol cihazındaki dahili hoparlör, topun kale direğine vuruş sesini bile çalacak. Uluslararası futbol yönetimi organı FIFA ile isim hakları konusunda yaşanan anlaşmazlığın sonraki bu sezonda adını taşıyan EA SPORTS FC, FIFA’dan önce değiştirmeden.

eFootball 23 geçmişli bir başlangıç ​​olsa da, efsane bir potansiyele sahip. Otantik oynanışı tercih eden oyuncular onu FIFA’ya bile tercih edecek. Bu oyun kesinlikle doğru bir şey olmalı. Çünkü konsol, bilgisayar ve mobil kütüphane 600.000 indirme bunu gösteriyor. Yine de Master League’in görkemli günlerini ya da tek oyunculu aksiyonu yeniden yaşamak istiyorsanız yok. İçerik, Konami’nin FUT’a uyarıları olan MyClub’a odaklanmış durumda ve bir maça girene kadar zaman zaman bir mobil oyun gibi hissettirebilir.

Herkes Kariyer Modu, Pro Kulüpler, serbest stil VOLTA FUTBOLU ve tabii ki FIFA Ultimate Team oynayabilir. Yani, kısaca herkes için oyun modları var. FUT her yıl öğütülecek ek içerikler ve elde edilecek kartlar sunuyor. EA artık çapraz oynamanın mümkün kıldığı için, geçmek için Xbox Series X|S kullananlara endişelenmenize gerek kalmayacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.