e
sv

DC Evrenine Dahil Olacak Yeni Dizi ve Filmler Açıklandı: Henry Cavill’sız Superman, Yepyeni Bir Batman Filmi ve Dahası

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

DC Studios CEO’su James Gunn ve Peter Safran, DC evinde bizi bekleyen dizi ve filmleri açıkladı. İşte DC’nin Marvel gibi bir sinematik evren oluşturmasını sağlayacak ‘Tanrılar ve Canavarlar’ olarak hayalet ilk fazındaki yeni projeleri.

Marvel ile olan rekabetinde geriye doğru düşen DC, son zamanlarda yeniden yapılanmaya girmişti. Öyle ki ünlü konutu James Gunn ve yapımcı Peter SafranDC Studios’un yeni CEO’ları olarak belirlenmişti. Superman, Batman gibi pek çok sevilen karakterlere sahip olan DC’nin, ikili yönetimi baştan sona bir döneme girdiği belirtiliyor.

Bugün ise James Gunn ve Safran, DC dünyasında yeni yapımlarını duyurdu ve ilk bölümlerini açıkladı. İlk bağlantı de ‘Tanrılar ve Canavarlar’ isminin ifadesi verildi. Gunn, hem insanların sevdiği karakterlerin hem de pek görünen karakterlerin yansıtılacak projelerle karşılaşacaklarını aktardı. Ayrıca ‘DCU’ olarak ölüm ana evren dışında’DC Elseworlds’ olmak üzere bir evren daha olacağı da belirtildi.

başka dünyalar

Robert Pattinson’lı Batman filminin devamı ‘The Batman Part II’ olarak adlandırılacak ve Ekim 2025’te vizyona girecek

Açıklamalara göre Robert PAttinson’ın başrolünde yer aldığı 2022’de çıkan The Batman filminin devamı, Batman Bölüm II olarak adlandırılacak. Yapımın vizyon tarihi ise 3 Ekim 2025 olarak duyuruldu.

Robert Pattinson’lı Batman filmleri, bir DC evreni olan DCU’nun dışında kalacak. İşte bu evrene de “Başka dünyalar” ismi verilecek.

İLGİLİ HABER

The Batman 2 Resmen Duyuruldu! Başrolde Yine Robert Pattinson Olacak

Joaquin Phoenix’li Joker filmleri de Elseworlds’e dahil

Todd Philips’in hanedanlığını üstlendiği, Joaquin Phoenix’i Joker olarak gördüğümüz Joker filmlerinde ‘Elseworlds’ ismi verilen evrene dahil olacak. Joker filminin devamının ismi, “Joker: Bir İkili Ol” olarak açıklanmıştı. Ayrıca Lady Gaga’nın Harley Quinn olarak filmde geleceği belirtilmişti.

Safran da Elseworlds ile ilgili olanları söyledi: “DCU aslında Çoklu bir evren, ancak biz tek bir evrene odaklanacağız. Eğer bir şey DCU isterse, Todd Philips’in Joker’i veya Teen Titans Go! Animasyon gibi, onlar DC Elseworlds’e dahil olduğunu açık bir şekilde söyleyeceğiz. Bölümler çizgi romanlarda olduğu gibi.”

İLGİLİ HABER

Joker 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu: İlk Tanıtım Videosu Geldi (Video)

İşte ‘DCU’ olarak isimlendirilen ana evrende yapım yapımları

2025’te James Gunn’ın yazacağı ‘Superman: Legacy’ filmi geliyor

DCU’ya dahil olacak yeni Superman filminin ismi ve çıkış tarihi belli oldu. Senaryosu Gunn tarafından kaleme alınan yapımın ismi ‘Süpermen Mirası’ olacak. Film, 11 Temmuz 2025’te vizyona giriyor. Safran, filmin bir ‘başlangıç ​​hikâyesi’ olmadığını, Superman’in Kripton gezegeniyle olan geçmişini ve bunları birbirine bağlayan bağlantıye sistemini anlatacağını söylüyor.

Geçen aylarda Henry Cavill’i Superman rolüyle göremeyeceğimiz duyurulmuştu. Yeni Superman’in kim olacağı konusu ise büyük merak konusu. James Gunn da Cavill’ı kovdukları iddialarıyla ilgili, “Henry’i kovmadık. O zaten rol için düşünülmüştü. Bence bu hikaye için doğru kişi Henry değil. Onu çok seviyorum. Ama Superman’in birçok nedeni nedeniyle Henry değil.”

İLGİLİ HABER

Henry Cavill, Artık Superman Olmayacağını Açıkladı! (Cavill’siz Superman Filminden İlk Detaylar da Geldi)

DCU’nun ‘The Brave and The Bold isimli ayrı bir Batman filmi gelecek: Batman farklı bir oyuncu tarafından canlandırılacak

DCU’da, Robert Pattinson’lı filmlere ek olarak ayrı bir Batman de yer alacak. Gunn, bu karakterin ne Pattinson ne de Ben Affleck’in olacağını, tamamen farklı olacağını söylüyor. Bu da aktif olarak iki farklı Batman karakterini göreceğimizi anlamlandırıyorum.

DCU’nun Batman filmi, Cesur ve Cesur olarak adlandırılacak. Filmde, çizgi romanlarda Robin olarak gördüğümüz Damien Wayne alacaksın. Bir suikastçi olarak yetiştirilen Damien, Batman’in gerçek oğlu. Ancak bu bölümlerin önemli bir bölümünü bilmiyor.

Safran ise filmde Batman karakterlerinden diğerlerini (Nightwing, Batgirl vb.) de görebileceğimizi söylüyor. Bunların kimlerin olacağı konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Ayrıca Batman’i kimin canlandıracağını da merakla bekliyorum.

‘Fenerler’ dizisi geliyor

Bir başka heyecanlandıran yapım ise sevilen DC karakteri Green Lantern’e odaklanacak’fenerler dizi. Bu dizi, iki Green Lantern’i anlatacak. bunlar da Hal Jordan ve John Steawart olacak. Dizinin HBO Max’te yayınlanacak, sevilen suç/gizem dizisi True Detective’e benzer bir yapım olacağı söyleniyor.

DCU’ya dahil olacak diğer yapımlar

  • Yaratık Komandoları (ANİMASYON DİZİSİ): HBO Max’te göreceğimiz bu animasyon, çıkacak ilk yapım olacak. James Gunn’ın kaleme aldığı dizi, askeri süper kalkanlardan oluşan bir ekip olan Creature Commandos’a odaklanacak.
  • Waller (DİZİ): James Gunn’ın Peacemaker dizisinin bir yan dizisi olacak Waller, Amanda Waller karakterine odaklanacak. HBO Max’te yayınlanacak dizide Viola Davis, Amanda Waller olarak geri verilecek.
  • Otorite (FİLM): DC’deki ‘gri’ karakterlere odaklanacak bu yapımda, gezegeni korumak için oldukça farklı metotlara sahip bir kahraman ekibini içerenler.
  • cennet kaybetti (DİZİ): Wonder Woman’ın doğduğu yer olan Themyscira’da geçen bir dizi. Safran, yapımın draması, siyasi entrika gibi şeyler içereceğini söylerken dizi Game of Thrones’a benzeyeceğini aktarıyor. Dizi, HBO Max’te yayınlanacak.
  • Güçlendirici Altın (DİZİ): HBO Max’te yayınlanacak bu dizi, eğlenceli karakter Booster Gold’a odaklanacak. Safran da yapımla ilgili olanları söylüyor: “Dizi, bugüne geri dönmek ve bir süper kahraman gibi davranmak için bitirmek kullanan ve yolculuğun gelen bir ‘ezik’ hakkında.”
  • Supergirl: Yarının Kadını (FİLM): Bu film, Süperman’in aksine Kripton’da kalan ve yıllar boyunca vahşete tanık olan Kara’nın (Supergirl) hikâyesine odaklanacak.
  • Bataklık Şey (FİLM): Swamp Thing karakterine odaklanacak bu film, karakterin karanlık geçmişini inceleyecek.

Bunlar dışındaki DC karakterlerini içeren de filmlerden bu yıl içinde örnekler. Bu filmler; Shazam! Fury of Gods (17 Mart), The Flash (16 Haziran), Blue Beetle (18 Ağustos), Aquaman and the Lost Kingdom (25 Aralık). James Gunn, The Flash filminin en iyi süper kahraman filmlerinden biri olarak tanımlanıyor. Ayrıca bu dört filmdeki karakterlerin, ileride DCU’da aynı rollerle devam güvenliklerini de ekliyor.

İLGİLİ HABER

Batman’in Hikayesi Aslında Çalıntı mı? Bob Kane’in Yarattığı Sanılan Kahramanı Aslında Başkasının Yarattığını Gösteren Şoke Edici Detaylar

:
https://www.dc.com/blog/2023/01/31/the-next-generation-of-dc-movies-and-tv-has-arrived?utm_source=facebook&utm_medium=organic_dccomics&utm_campaign=film_clicks&utm_content=20230131_DCStudios_static&linkId=199349163

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.