e
sv

En iyi dövüş oyunları (2023) – Dövüş oyunları tavsiyelerimiz 25 adet oyun tavsiyemiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yazı dövüş oyunları, çok sık karşılaştığımız bir tür değil artık. Çünkü, daha çok özgür hissettiren oyunlara odaklanıyorlar. Ancak, kesinlikle çok zevkli bir tür söylemek mümkün. Biz de, şimdi size en iyi dövüş oyunları ile ilgili bilgi eğitimi. Tabii, bu en iyi dövüş oyunları, 2022 yılı için geçerli. Bu listemizde paylaşacağımız oyunları, koruyacağımızı de anlatacağız. Bu sayede, hangi oyunu neden tavsiye ettiğimizi de kendimize çekiyoruz. Ancak, listemize daha önce, dövüş oyunlarının türünden de bahsedeceğiz.

Ultimate olağanüstü bir oyun. Farklı hislere sahip oynanabilir karakterlerin özellikleri nedeniyle bu oyun gerçekten herkes için bir şeyler var. Ultimate, RPG dünyası World of Light şeklinde oldukça büyük bir macera modunun geri dönüşü ve serinin topladığı kadarki en güçlü net kodu ile tam bir zevk. İster gökten mal düşüren sıradan bir oyuncu olun, ister yapay zekadan kaçan ve zafere giden yolda kombolar yapan profesyonel bir frame counter olun, bu oyun herkes için bir şeyler var. Aslında Ultimate, sadece HD Döneminin en iyi dövüş oyunları arasında değil, aynı zamanda bazı yönlerden yola kadar yapılmış en iyi oyunlar arasında iddia ediyor.

Özel saldırılar ilk olarak 1987’de Capcom’un Street Fighter’ında yer aldı ve komboların dahil edilmesi de dahil olmak üzere türün birçok normu, 1991’deki son derece başarılı devam oyunu Street Fighter II’de cilalandı ve daha yaygın bir şekilde kabul edildi. 1990’ların en yüksek ortalarına kadar, dövüş oyunları özellikle atari salonlarında bulunan video oyunları için en popüler tür olarak yerini aldı. Street Fighter, Mortal Kombat, Super Smash Bros, Tekken ve Virtua Fighter gibi çok sayıda dövüş oyunu serisi bu dönemde doğdu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.