e
sv

Eski Google Yöneticisi: Yapay Zekâ, Sekste de İnsanların Yerini Alacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Eski Google yöneticisi Mo Gawdat, bir gün yapay zekanın cinsel ilişkiler için kullanılacağını, yapay zekayla çalışan robotların ise seks işçisi olarak kullanılacağını iddia etti. Gawdat’a göre Apple Vision Pro ve Quest 3 gibi ekipmanlar cinsel ilişkinin simüle edilmesine yardımcı olacak.

Yapay zeka odaklı teknolojiler son dönemde hayatımızın her alanına girmiştir. Öyle ki günümüzde metin yazdırmak ve bilgilere göz atmak için ChatGPT gibi araçlar kullanılıyor. Dahası, orijinal resimler Cep telefonu oluşturmaya yönelik yapay zeka odaklı teknolojiler de oldukça yaygındır. Öte yandan bazı yenilikler Üzerinde çalışmalar devam ediyor. Son zamanlarda ses odaklı yapay zeka araçlarıyla sanal müşteri temsilcileri Gündemde kendilerine yer buluyorlar.

Son gelen haber ise bunların hepsinin başlangıç Bunun olabileceğini gösteriyor. Çünkü geçmişte Google’ın Ar-Ge departmanında görev yapan üst düzey yöneticilerden Mo Gawdat’ın yaptığı açıklamaya göre yapay zeka, “Aşkı ve ilişkileri yeniden hayal etmek” önünü açacak. Gawdat’a göre yapay zeka destekli bile seks robotlarıgelecekte hayatımızın bir gerçeği haline gelecektir.

Artırılmış gerçeklik ekipmanı cinsel ilişkiyi simüle etmeye yardımcı olacak!

yapay zeka ve cinsellik

YouTube’da “Etki Teorisi” yayınına katılan Mo Gawdat’a göre yapay zeka simüle edilecek da sağlayacaktır. Böylece gerçek hayatta cinsel ilişkiye girdiğiniz hissine kapılacaksınız. Eski Google yöneticisine göre Apple Vision Pro veya Görev 3 Cinsel ilişkinin simüle edilmesi amacıyla artırılmış gerçeklik ekipmanları aktif olarak kullanılacak. Gelelim en önemli konuya. his ne olacak?

ALAKALI HABERLER

Google Gazetecilik Yapacak Yapay Zeka Geliştiriyor: İşte “Genesis”e İlişkin İlk Bilgiler!

Mo Gawdat birçok insanın önemsediği duygu meselesini gündeme getiriyor. reddedildi. “Bu gerçekten önemli mi?“Gavdat konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Eğer onun Morgan Freeman olduğuna ikna olduysanız, ekranda sizinle konuşan Morgan Freeman’ın gerçekten Morgan Freeman mı yoksa yapay zeka tarafından üretilmiş bir avatar mı olduğunu merak edebilirsiniz. Gerçekten önemli mi??

Kaynak :
https://interestingengineering.com/innovation/google-executive-warns-robots-may-soon-replace-humans-for-sex

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.