e
sv

Horizon Call of the Mountain ok çeşitleri, oklar nasıl yapılır? Merak ettiğiniz soruları yanıtladık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Dağın Ufuk Çağrısı okları neymiş? Yayınınız, PSVR2’nin en önemli oyunlar kolunuzun bir uzantısı olarak işlev görüyor ve başınızın üzerinde beliren tehlikelerden korunmak için ona güvenmeniz gerekiyor. Uygun oku seçerek size savaş avantajı sağlayacak ve zayıf noktalara daha etkili bir şekilde saldırmanızı sağlayacakken, herhangi bir eski ok kullanarak etrafınızdaki düşmanlara ve makinelere zarar verecek. Peki, Dağın Ufuk Çağrısı boyunca büyük dağa doğru ilerlerken elinizin altında hangi araçlar var? Horizon Call of the Mountain ok çeşitleri ve oklar nasıl yapılır ile ilgili her şeyi paylaşacağız.

Call of the Mountain’da ok yapmak oldukça kolay; tek gereksinim olan doğru araçlardır. Tek yapmanız gereken, yol boyunca gerekli tüm mermileri topladıktan sonra (ve hikayede okuduktan sonra indirmeden sonra) yayınınızı yana yatırmaktır. Burada beliren menüden savaş için bir ok yükü veya bunları üretebilirsiniz. Oluşturmak için istediğiniz ok aldatmalardan sonra X’e basın.

Ne yazık ki, klavyeleri daha önce paylaştığımız başka bir rehber yok, bu oyun hakkında. Bu nedenle, sizlerin direkt olarak oyunla ilgili daha önce paylaştığımız haberlere yönlendirelim. İlerleyen ve geçenleri, oyunla ilgili daha fazla rehber kesinlikle paylaşacağız. Şimdilik, muhafazaları idare etmelerini rica ederiz. Bir kere, Dağın Ufuk Çağrısı Altın oldu yazımızı selamlar tavsiye edelim. ise, Horizon Call of the Mountain hikayesi hakkında bilgi geldi haberimiz var. Oğul olarak da, Horizon Forbidden West Multiplayer Alpha oynanış fotoğrafı çıktı haberimiz var. Bu, her ne kadar bu oyunla ilgili olmasa da, ilginizi çekecektir. Bu şekilde, şimdilik veda edelim.

Hızlı ve hızlı olan hassas oklar düşmanlara önemli miktarda hasar verir. Ateş, şok veya gözyaşı oklarıyla birlikte kullanımlarında işe yararlar. Ayrıca, açıktaki zayıf noktalara saldırmak için sıralamalar. Gözyaşı okları isabetlerinde, çevrelerinde önemli ölçüde yaralayan sonik patlamalar ortaya çıkarır. Bu oklar boss savaşlarında, özellikle de büyük düşmanlara karşı oldukça hareketli.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.