e
sv

Hyenas çıkış tarihi, hikaye, oynanış Şimdilik ortaya çıkanları paylaştık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Alien Isolation ve çeşitli PC strateji oyunlarının düzenlemeleri stüdyo Creative Assembly, yeni bir birinci şahıs nişancı oyunu olan Sırtlanlar ile karşımızda. Uzayda geçen oyun, ayakta kalan son takım olmak için diğer oyuncularla savaşırken sizi eşya bulmak zorluyor. Ne yazık ki, henüz oyundan pek bir şey görmedik. Ancak, Creative Assembly düzenli olarak kapalı, özel oyun denemeleri gerçekleştiriyor. Bu da bazı bilgiler ve oynanış hatalarının ortaya çıkması neden oldu. Biz de, bu rehber yazımızda Hyenas çıkış tarihi, hikaye ve oynanış ile ilgili bilgi anlatımı. Şimdilik belgelerimizi anlatmayı geçelim.

Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmanız mümkün.

Bu rehber yazımızda, yolda olan Hyenas ile ilgili merak konusunu gördükten sonra yanıtladık. Ancak, kitaplar daha birçok farklı yazı mevcut. Şimdi, RoboCop Rogue City çıkış tarihi, oynanış, hikaye rehber yazımız sizi bekliyor. Ayrıca, Gangs of Sherwood çıkış tarihi, hikaye, oynanış rehber yazımız da var. Bir de, Cities Skylines 2 çıkış tarihi, hikaye, oynanış yazımızı tavsiye edelim. Bu rehber yazılarımızda da oyunlarla ilgili yorumlara yanıt verdik. Ama, doğal sitemizdeki yazılar bu kadardan ibaret değil. Hyenas çıkış tarihi, hikaye, oynanış yazımızda birkaç tavsiye daha verelim.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.