e
sv

Hyundai ve Disney’den Oscar Ödülleri İçin Ortaklık: İkonik Disney Karakterleri ve Hyundai Otomobilleri Bir Arada [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hyundai ve Disney, bu pazar örgütüne bağlanan gece organizasyonu 95. Oscar Ödülleri için ortaklık kurdu. Bu ortaklık kapsamında Hyundai’nin Disney karakterlerini içeren bir reklam, törende yayınlanacak.

Sinema dünyası en prestijli ödülleri olan Oscar Ödülleri’nin 95’incisi, bu pazarı bağlayan gece TSİ 03:00’da ABD’denin Los Angeles merkezi yer alıyor. Törende birçok kategoriden onlarca film, oyuncu, yönetim ve daha fazlası büyük ikonik ödül için yarışacak. 95. Akademi Ödülleri, 6 Şubat’ta yaşanan depremler nedeniyle ölümlerde yayınlanmayacak.

Tabii ki her sene olduğu gibi bu sene de törende ödüller dışında reklam ve konser gibi etkinlikler de yer alacak. Şimdi de otomobil devi hyundai de bir reklamla Oscar’larda ortaya çıkacağını duyurdu. Bu reklam, ikonik Disney karakterlerini içerir.

Reklam, Mickey Mouse gibi karakterleri izleyen izleyicileri Disney yaratıkları

https://www.youtube.com/watch?v=zITQoIPxKlg

Hyundai Motor America, ödül töreninde 1 kez bir reklam yayınlayacak. Reklamın en dikkat çekici kısmı ise birçoğumuzun incelediği Disney karakterlerine yer verecek olması. Bunlar arasında Alice Harikalar Diyarında, Mickey Mouse, Alaaddin gibi yapımlardan karakterler bulunuyor. Pinokyo’nun ünlü “Bir Yıldız Dilediğinde”şarkısının da yer aldığı reklam, Hyundai ve Disney’in ekiplerini oluşturduğunda ekleyelim.

Hyundai yöneticilerinden Angela Zepeda, reklamcılıkla ilgili “İzleyicilerle çok duygusal bir şekilde bağlantı kurmak istiyoruz” kullanarak reklamı kapsamlıi ne kadar önemsediklerini belirtmek için belirtti.

İLGİLİ HABER

2023 Oscar Ödülleri Kazananları Açıklandı: Netflix, Sinema Sektörünü Domine Etti

Bu reklam, araba devinin Disney’in 100. Ağırlık şirketi özel sponsoru olması nedeniyle geliyor. İki şirket, daha önce Tucson modelinin tanıtımı için de ortaklık kurmuştu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.