e
sv

John Wick 4’ün Son Fragmanı Yayınlandı: Yine Aksiyona Doyacaksınız

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yılın en çok beklenen filmlerinden olan John Wick 4’ün aksiyon dolu son fragmanı yayınlandı. Yapım, 24 Mart’ta vizyona giriyor.

İlk olarak 2014 yılında çıkış yapan ve şu ana kadar 3 filmle kuşatmadan çıkan John Wick serisi, dünyanın en popüler serilerinden biri hâline gelmeyi başardı. Bu nedenle serinin dördüncü filmi olacak John Wick: Bölüm 4 de büyük heyecanla bekleniyordu.

Gelecekte ay sinemaseverlerle buluşacak John Wick 4’ten şu ana kadar birçok bilgi ve görüntü vardı. Bugün ise yapımın aksiyon dolu son fragmanı paylaşıldı

John Wick 4’ün son fragmanı

Bir buçuk yayın fragmanı, ünlü rapçi Nas’ın ‘Got Ur Self A Gun’ şarkısıyla harmanlanarak filmde bizi nelerin beklediğini gösteriyor. Ayrıca filmin yeni karakterlerine, serisinin alışık olduğumuz aksiyonlarına sahne ve John Wick’in özgürlük arayışında karşılaşacağı engellemeye yayınlanan son fragmanla bir bakış atıyoruz.

Keanu Reeves, yakın zamanda yaptığı açıklamalarda John Wick 4’ün şu ana kadarki en zor film olduğunu belirtmişti. Ayrıca sınıflar yüksek daha yoğun bir filmle karşılaşacağımızı da eklemişti. John Wick 4’ün 2 saat 49 saklama süresiyle serinin en uzun film düşleri ekleyelim.

İLGİLİ HABER

Keanu Reeves’ten John Wick 4 Hakkında Beklentileri Artıran Açıklama: “En Zor Filmim”

Chad Stahelski’nin yerleşim koltuğunda otururken John Wick 4’ün kadrosunda Keanu Reeves dışında Bill Skarsård, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Lance Reddick, Ian McShane ve daha birçok ünlü isim bulunuyor. Film, 24 Mart 2023’te vizyona giriyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.