e
sv

Joker 2’den Yeni Fotoğraf Geldi: Lady Gaga’nın Harley Quinn’ine İlk Bakış!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yönetmen Todd Phillips, Joker’in devamı olacak Joker: Folie à Deux filminden yeni bir görsel paylaştı. Fotoğraf, Lady Gaga’nın canlandıracağı Harley Quinn karakterine ilk bakışı atmamızı sağlıyor.

DC’nin en sevilen karakterlerinden birinden ilham alan ve 2019’da çıkış yapan ‘Joker’, hem eleştirmenlerden hem de izleyenlerden övgü toplamış ve Joaquin Phoenix’e Oscar ödülü kazandırmıştı. Joker’in 2024’te çıkması devam filmiyle ilgili açıklamalar da son bölümleri vardı.

Yine Todd Phillips’in yöneteceği ikinci filmin başrol oyuncusu Joker: Folie à Deux Gideceği açıklanırken Lady Gaga’nın kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Gaga’nın da Harley Quinn olarak ortaya çıkacağı ifade ediliyordu. Buna ek olarak film, bir ‘müzikal’ olarak da tanımlanıyordu. Şimdi ise film heyecandan verici yepyeni bir görsel geldi.

İşte Lady Gaga’nın karakterine ilk bakış

Yönetmen Todd Phillips, Instagram hesabından Sevgililer Günü’ne özel Joker 2’den bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf, Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in karakterlerini içeriyor ve Gaga’nın Harley Quinn’ine ilk bakışı atmamızı sağlıyor.

Joker: Folie à Deux’un konusuyla ilgili henüz ayrıntılı bir bilgi yok. Todd Phillips’in yazıp yöneteceği film kadrosunda Phoenix ve Gaga dışında şimdilik Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener gibi isimlerin yer alacağı biliniyor. Film, 9 Ekim 2024’te vizyona giren ve James Gunn’ın önceki günlerinin ayrıntılarını taşıyan ana DC odasına dahil olmayacak.

İLGİLİ HABER

DC Evrenine Dahil Olacak Yeni Dizi ve Filmler Açıklandı: Henry Cavill’siz Superman, Yepyeni Bir Batman Filmi ve devamı

:
https://variety.com/2023/film/news/joker-2-lady-gaga-first-look-joaquin-phoenix-1235523351/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.