e
sv

Lionel Messi’nin Animasyon Dizisi Geliyor: İşte Paylaşılan İlk Bilgiler

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Lionel Messi ve Sony Music Entertainment, bir animasyon dizisi geliştirmek için ortaklık yaptı. Dizi, Messi’nin çocukken yaşadığı zorluklara odaklanacak.

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Lionel Messi, geçen aylarda Arjantin formasıyla Dünya Kupası’nı da kazanarak kariyerindeki eksik parçayı tamamlamış ve hayranlarını sevindirmişti. Şimdiyse Deadline tarafından bir raporla, Messi taraftarlarının sevineceğini ortaya koyan bir gelişmenin daha da yaşanacağını ortaya koydu.

Lionel Messi’nin, Sony’e bağlı müzik şirketi Sony Müzik Eğlence ile iş birliğine giderek geliştirilen bir animasyon dizisi duyuruldu. Dizinin, Sony Music Entertainment’e bağlı sanatçılarının orijinal müziklerini içereceği belirtildi.

Dizi, Messi’nin çocukluğu mücadelesine odaklanacak

Hem Messi hem de animasyon hayranlarını heyecanlandıran duyuruya göre bu animasyon dizisi, Messi’yi bir video oyunundaki tüylerin arasından gelen bir çocuk olarak tasvir edecek. Bunun, ünlü sporcunun karşılaşabileceği bir grup insan olacağını tahmin ediyoruz. Dizinin çocuklara ve gençlere yönelik olduğunu belirtelim.

olanlar yanı sıra dizini, İngilizce, İngilizce ve diğer birkaç dil geliştirildiği belirtildi. Çıkış tarihi, ismi ve nerede yayınlanacak ise henüz belli değil. Dizi için ortaklık kurduğu Sony Music Entertainment’ın bir müzik şirketi ve podcast yapımcıları olduğunu belirtelim. Şirketi, Pearl Jam 20, Oasis Knebworth 20, Cypress Hill: Insane in the Brain gibi bir dizi başarılı belgeselde gördüm.

Messi, diziye ilişkin açıklamalarında”Çocukluğumdan beri animasyon dizilerini sevmişimdir, çocuklarım da aynı zamanda animasyon karakterlerinden büyük hayranlardır. Bir animasyon projesinde yer alıyor, hayallerimden birini gerçekleştirmesi nedeniyle beni mutlu ediyor. Sony Music’e teşekkür ediyorum ve herkesin beğenisini toplamasının sonucu” kullanım kullandı.

İLGİLİ HABER

Messi’nin Dünya Kupasını Kaldırdığı Fotoğraf, Instagram’da Beğeni Rekoru Kırdı

2021’den beri Paris Saint-Germain forması verilen Lionel Messi, geçen hafta Dünya Kupası’nı kazanmayı başarmıştı. Fransa ve Arjantin arasındaki penaltılara kalan epik finalde Messi, iki gol kaydetmişti. Efsane futbolcu ayrıca, kariyer boyunca 4 Şampiyonlar Ligi kupası, 7 Ballon d’Or ve daha birçok rakip imza atmıştı. 35 yaşındaki ünlü sporcu, bu başarıları ve olağanüstü karakterliği nedeniyle de tarihin en iyi futbolcuları arasında gösteriliyordu.

:
https://deadline.com/2023/03/leo-messi-animated-series-sony-music-entertainment-1235278427/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.