e
sv

Netflix, Şifre Paylaşımını Engelleme Politikasını ‘Yanlışlıkla’ Küresel Olarak Yayınladıklarını Açıkladı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix, resmi küresel internet üzerinden paylaştığı ‘şifre paylaşımını engelleme’ politikasını yanlışlıkla şifreleme olarak paylaştıklarını açıkladı. Geçici olarak sadece üç ülkede mevcut olacakmış.

Bu hafta başlarında popüler dizi ve film platformu Netflix, resmi internet sitesinde aynı evde yaşayan kullanıcılarının hesap paylaşmasını nasıl engelleyeceğine hakkında bir güncellemeden sonra ancak bu bilgiler ivedilikle siteden kaldırılmıştı.

Netflix, bu yaşanan enteresan olayın ardından ilk kez resmi bir törende bulundu. The Guardian platformuna verdiği röportajda Netflix yetkilileri, bu plan ‘yanlışlıkla’ küresel sitesinde yayınlarını duyurdu.

“Bu sistemi şu an için yalnızca Şili, Kosta Rika ve Peru’da ele geçireceğiz”

Netflix kurallarının belirlediğine göre bu şifre paylaşımını engelleme yöntemi, sadece Şili, Kosta Rika ve Peru’da bölgeye sokulacakmış ancak bir’yanlışlıktan’ Sonuç olarak genel bakış bilgilendirme sayfasında paylaşılmıştır.

Netflix’in paylaştığı bilgilere göre bir hesabın şifresini paylaşan kullanıcı, hesabın ait olduğu kişinin evindeki Wi-Fi ağına her 31 günde bir bağlantı olması gerekir. Aksi takdirde Netflix’e erişim kısıtlanabilir.

İLGİLİ HABER

Netflix, Türkiye’nin İlk Distopik Dizisi Sıcak Kafa’yı İlk Sezonun ardından İptal Etti

Dediğimiz gibi bu sistem şimdilik sadece 3 ülkede geçerli olacak. Netflix’in bu politikasını küresel olarak koruyacağını ancak ne zaman beklediğini yayınlayamıyoruz. En yakınlarda şimdilik güvendeyiz diyoruz…

:
https://thestreamable.com/news/netflix-claims-it-errantly-posted-password-sharing-rules-that-would-block-devices-outside-of-subscribers-homes

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.