e
sv

Netflix’in Yeni Pokémon Animasyonu Duyuruldu: Karşınızda Pokémon Concierge [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Netflix’in Pokémon Yuvasında yeni animasyon dizisi Pokémon Concierge, kısa bir fragmanla duyuruldu. Animasyon, Ash ve Pikachu’dan sonraki ana karakterlerin bir “Pokémon kıyısındaki” maceralarını konu alacak.

1996 yılında Satoshi Tajiri tarafından GameBoy için bir oyun olarak tasarlanan Pokémon, yıllar içerisinde oyunlar ve animelerle birlikte dünyanın en büyük eğlence markalarından biri haline geldi. Ash ve Pikachu’nun maceralarına ek olarak Pokémon odalarında onlarca farklı Pokémon’un macerası hakkında da pek çok oyun ve yan ürün hazırlanmıştı.

Netflix ise bugün yaptığı bir duyuruda Pokémon dünyasında olacak yeni bir stop-motion animasyon dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Ayrıca Pokémon Concierge isimli bu animasyondan ilk fragman da yayınlandı.

İşte Pokémon Concierge’ın ilk fragmanı

Pokémon Concierge, yazarlar Dedektif Pikachu romanı olduğu gibi Pokémon savaşlarının dışında dünyayı konu alıyor. Hatırlarsanız Dedektif Pikachu filmi Ash ve Pikachu’nun da dahil olduğu “Pokémon savaşlarının” dışında Pokémon’ların yaşadığı bir dünya inceledik. Netflix’in yeni animasyonuysa Pokémon’ların misafiri olduğu bir hizmete odaklanarak aksiyondan uzak daha sakin bir seyir zevkini serisinin hayranlarına sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca fragmanda gördüğünüz iki karakterin 25 yılın ardından seriye veda eden Ash ve Pikachu’nun yerine geçecek olan Liko ve Roy olduğu da belirtiliyor. Yani bu animasyon aynı zamanda yeni Pokémon çağının ilk animasyonu olacak.

İLGİLİ HABER

Ash ve Pikachu’nun Maceraları Sona Eriyor: İkilinin Yer Alacağı Son Pokémon Bölümlerinden Görüntüler Paylaşıldı

Ash ve Pikachu’dan sonraki yeni ikilinin ilk maceralarının anlatılacağı Pokémon Concierge’ın çıkışyse tarihi henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABER

Pokemon’u Ne Kadar İyi Hatırlıyorsun? [Test]

:
https://kotaku.com/netflix-pokemon-concierge-show-stop-motion-anime-manga-1850162569

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.