e
sv

Ninja Kaplumbağalar Animasyon Filminin Oyuncuları ve Hikâyesi Belli Oldu!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sevilen çizgi roman ve animasyon serisi Ninja Kaplumbağaların Seth Rogen tarafından yeniden sinemaya uyarlanan versiyonu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’in oyuncu kadrosu ve hikayesi belli oldu.

Çocukluğumuzun favori çizgi filmlerinden biri olan Ninja Kaplumbağalar, bilinenler gibi bu yıl bir yenileme ile tekrardan beyaz perdeye geliyor. Kanadalı komedyen, oyuncu ve yapımcı olan Seth Rogan’ın yapımcılığını üstlendiği film servisleri az bir süre kaldı.

Kevin Eastman ve Peter Laird’in sevilen çizgi roman karakterlerine dayanan eserlerdeki iki filmden biri Olacak olan animasyon filminin çıkışına az süre kala belli başlı ayrıntılar da ortaya çıktı. Gelin beraber bir göz atalım.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filminin oyuncu kadrosu ve hikayesi belli oldu

Nickoledeon Kids’ Choice yapımcıları sırasında yapımcılar Seth Rogen, ana karakterlerimiz olan Donatello, Michaelangelo, Leonardo ve Raphael’i sırasıyla Micah Abbey, Shamon Brown Jr. Nicolas Cantu ve Brady Noon‘un canlandıracağını açıkladı.

April O’Neil rolünde Ayo Edebiri, Splinter Usta rolünde Jackie Chan, Baxter Stockman rolünde Giancarlo Esposito, Rocksteady rolünde John Cena, Bebop rolünde Seth RogenLeatherhead rolünde Rose Byrne, Wingnut rolünde Natasia Demetriou, Superfly rolünde Buz küpü ve Cengiz Kurbağa rolünde Hannibal Buress yer alacak.

İLGİLİ HABER

Ninja Kaplumbağalar’daki ‘Usta Splinter’ Karakteri Hakkında Az Bilinen 10 değerli Bilgi

Filmin konusu ise yıllar boyunca karantinada yaşayan gezegenlerin ebeveynlerinden, New York halkının sevgisini kazanmak ve normal birer çocuklarmış gibi kabul için kahramanlık sergilerini anlatacak. Kaplumbağalarımızın yeni arkadaşı April O’Neil, onlar Gizemli bir suçun ortaya çıkması için yardım edecek.

4 Ağustos tarihinde vizyona girecek Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem için Twitter’da şu görseller paylaşıldı:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.