e
sv

Samsung’un Varlığı Unutulan Akıllı Asistanı Bixby’den Bomba Özellik: Sesinizi Taklit Edip Aramalara Yanıt Verecek

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung, akıllı yardımcı Bixby’e getirdiği bazı yenilikleri duyurdu. Buna göre sesli asistan, kullanıcıların sesini klonlayarak aramaya sesli yanıtlar verecek.

Teknoloji devi Samsung, yaptığı bir açıklamayla sanal yardımcı Bixby’e bazı yeniliklerin geldiğini duyurdu. Şirket, yeni güncellemeyle deneyimi kullanıcının iyileştirilirken akıllı gücünün performansının ve becerilerinin geliştirildiğini ekledi.

Asistana gelen özelliklerden biri, kullanıcıların gelen aramalarına cevap vermesini sağlamak için sesini elde etmek klonlayabilmesi. Daha da açacak olursak burada ana fikir, sesli olarak cevap veremediğiniz bir savaşa girerken yapay zekânın sizin sesinizle buna cevap verme. Bunun için sizi arayan kişiye metin olarak yanıt yazmanız gereken ve yapay zeka tarafından oluşturulan sesinizin bir kopyası o kişiye iletilecek.

Bu özel, şimdilik yalnızca S23 serisinde Korece olarak mevcut

samsung bixby

Kişiselleştirilmiş seslerin şu an için yalnızca S23, S23+ ve S23 Ultra’da Korece olarak mevcut olduğundan emin olmak gerekir. Şirket, kullanıcılar farklı cümleler kaydedebilir; bu şekilde de Bixby’nin seslerini analiz ederek bir çıkış oluşturabileceğini söylüyor. Ayrıca, yakın zamanda aramalara ek olarak diğer Samsung uygulamalarında da bu özelliğin kullanımının planlandığı Samsung tarafından bildiriliyor.

Bixby Metin Araması’na İngilizce desteği geldi

Sesli aramalara metinden ses özelliğiyle cevap vermenin yeni bir şey olmadığını belirtmemiz gerek. Bixby Metin Araması olarak bilinen ve yakın zamanda One UI 5 ile tanıtılan bir özellik, yardımcın aramalara yapay zekânın sesiyle cevap vermeyi sağlayandu. Yani Bixby, yazılan metinleri kendi sesiyle okuyarak yanıt verebiliyordu.

Bugün de bu özellik için İngilizce dil desteğinin geldiğini duyurdu. Bixby Metin Araması, gittiği kadar yalnızca Korece ile sınırındaydı. Bu özelliğin, S23, S23+, S23 Ultra, Z Fold4 ve Z Flip4’te kullanılabildiğini de eklemeden geçelim.

İLGİLİ HABER

Samsung Galaxy S23 Ultra, Grafik Performansı Testinde iPhone 14 Pro Max’i Tokatladı (Kısmen…)

:
https://news.samsung.com/global/samsung-announces-enhancement-of-bixby?nrtv_cid=7b4176dd44475b431720db1f7c1751e44d5daa7adab5f10cd3d2d5d7df3d7743&cid=opmc-ecomm-nrtiv-pc-042720-142005-verge-16738885&utm_source=verge&utm_medium=narrativ&utm_campaign=1673888

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.