e
sv

Star Wars Hayranlarını Yıkan Haber: Marvel Patronu Kevin Feige ve Patty Jenkins’in Filmleri İptal Edildi!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Star Wars hayranlarının merakla beklediği Kevin Feige ve Patty Jenkins filmlerinden yayın haberi geldi.

Star Wars evreni, oğlu üçlemeyle karşılaşmayla ilgili olumsuz görüş The Mandalorian ve Andor dizileriyle yeniden toplamaya başlamıştı. Serinin sinema dünyasındaki geleceği içinse bazı umutlar vardı. Çünkü evrene Marvel’ın mimarı Kevin Feige ve Wonder Woman yönetimi Patty Jenkins gibi isimler de dahil edilmişti.

Ancak Variety tarafından öğrenilen yeni bilgiler, dünyanın kaderini yeniden belirsizliğe attı. İki büyük ismin Star Wars evreni için geliştirdikleri film projelerinin iptal edildiği paylaşıldı.

Kevin Feige ve Patty Jenkins’in Star Wars filmleri gelmeyecek!

Yıldız Savaşları

Variety’nin öğrendiği bilgilere göre Disney, Patty Jenkins tarafından yönetilecek ve serisinin bir sonraki filmi olacak Rogue Squadron’un fişini çekti. Üstelik bu karar, Eylül 2022’de verildi.

Kevin Feige’nin üç yıllık aşkları üzerinde çalışmakta olduğu proje hakkında açıklamaları görmek. Tek öğrenilen şey, Kevin Feige’nin artık Lucasfilm bünyesinde bir proje yönettiği ve videolar artık rafa kaldırıldı bilgisi.

Lucasfilm’in yol haritasına göre bir sonraki Star Wars filmi Aralık 2025’te gelecek, ancak bu filmin hangi film olacağını gösterenler:

Yıldız Savaşları

Lucasfilm, son paylaştığı yol haritasında bir sonraki Star Wars filmi için Aralık 2025’e işaretlemişti. Ancak Kevin Feige ve Patty Jenkins haberlerinin ardından bu tarihe ilişkin bazı endişeler de oldu. Lucasfilm, henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Öte yandan Lucasfilm bünyesinde çalışmalarını sürdüren isimler de bulunmaya devam ediyor. Lost dizisinin varyantlarından Damon Lidelof, Oscar ödüllü Sharmeen Obaid-Chinoy, Taika Waititi ve Deadpool 3 yönetmeni Shawn Levy’nin fikirleri halen geliştirilmeye devam ediyor.

Lucasfilm’in yeni yol haritası 7 Nisan’daki Star Wars Celebration’da gösterilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABER

Star Wars ve Marvel Evrenini Birleştiren Muhteşem Hikaye: Yazan ChatGPT, Görüntü Yönetmeni Midjourney, Yöneten Webtekno!

:
https://variety.com/2023/film/news/star-wars-kevin-feige-patty-jenkins-movies-shelved-1235545774/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.