e
sv

The Last of Us Dizisinde Henüz Görmediğimiz Kilit Karakter Abby’yi Kimin Canlandıracağı Belli Olmuş Olabilir!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hayranlar, ilk bölüm yayınıyla büyük popülariteye kavuşan The Last of Us dizisinin ikinci sürümü Abby karakterinin kim tarafından canlandırılacağını muhafaza edebileceklerini iddia ediyorlar.

Oyunun hayranları tarafından duyurulduğu günden itibaren büyük bir heyecanla beklenen The Last of Us dizisinin ilk bölümü, geçtiğimiz hafta Türkiye’de BluTV üzerinden yayınlandı.

İlk 24 saat içerisinde House of the Dragon ve Euphoria 2. sezonun ardından bırakan The Last of Us’ın 2. sezona ilişkin açıklamalar bile başladı.

Söylentiye göre 2. sezonda Abby karakterini Shannon Berry canlandıracak:

Abby – Shannon Berry

oyunu ve yönergeleri koruyan hayranlar hem oyunun hem de dizinin yönetmenliğini yapan Neil Druckmann ve oyuncu kadrosunun diğer üyeleri arasında bazı etkileşimler tespit etti. Druckmann, The Wilds dizisindeki rolüyle başrol oyuncusu Shannon Berry’i takibe aldı.

Aktris de Druckmann’ı hem The Last of Us resmi hesabını hem de oyuncu kadrosundan Pedro Pascal’ı, Bella Ramsey’i takibe aldı. Bu da hayranlar arasında 2. sezonda Abby karakteri için Shannon Berry’nin seçildiğine dair bir söylenti yaratıldı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.