e
sv

Warner Bros’un Yeni Harry Potter Filmleri İçin Çalışmalara Başladığı İddia Edildi: Orijinal Kadro Geri Dönebilir

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bugün çıkan bazı iddialara göre Warner Bros, Harry Potter ve Lanetli Çocuk isimli tiyatro oyunu konu alan yeni film serisi için gösterimler başladı. Üstelik bu seride orijinal filmlerde gördüğümüz oyuncular da yer alacak.

Dünyanın en popüler fantastik kitap ve film serilerinden biri olan Harry Potter, hemen hemen herkesin aldığı ve az da olsa bulunduğu olduğu seriler arasında yer alıyor. Ancak orijinal seriden sonra vizyona giren ve aynı evrende geçen Fantastik Canavarlar üçlemesi beklenen ilgiliyi yakalayamamış hatta pek çok Harry Potter hayranları tarafından kişiselleştirilmişti.

Geçen gün çıkan Hogwarts Mirası oyunuysa serinin hayranlarının yıllarca beklediği açık dünya oyuncularına sunmuş ve yeniden heyecan yaratmıştı. İddialara göre Warner Bros ise oyunun yarattığı heyecan nedeniyle Harry Potter serisini yeniden hayata döndürmek için bölümler başladı.

Devam filmleri “Lanetli Çocuk” tiyatro oyunlarından esinlenilecek

Geçen aylarda Warner Bros CEO’su “Harry Potter ve Lanetli Çocuk” isimli tiyatro oyunu beyaz perdeye iletme isteklerini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bugünse filmin ön yapım aşamasına başlandığı ve çok yakında karakterlere hayat verecek oyuncuların belli olacağı iddia edildi. Son Harry Potter filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarların Bölüm 2’den yaklaşık 19 yıl sonrasını anlatan tiyatro oyunu, Harry Potter ve Draco Malfoy’un boyutları Albus Severus Çömlekçi ve Akrep Malfoy’bir maceralarını anlatıyor.

Ayrıca ortaya çıkan bazı iddialara göre Warner Bros. bu yeni seride kendisinden JK Rowling’in liderliğinde ilerleyecek ve daniel radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson gibi orijinal serinin önemli oyuncularını yeniden Harry Potter evine taşıyacak.

İLGİLİ HABER

İlk Filmi 2001 Yılında Çıkan Harry Potter Serisindeki Oyuncuların İlk ve Son Halleri

Filmin gerçekten çekilip çekilmeyeceği konusunda Warner Bros sessizliğini korurken hayranlarsa gelecek açıklamaları merakla beklemeye başladı.

:
https://www.outkick.com/harry-potter-and-the-cursed-child-movie-report-daniel-radcliffe-emma-watson/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.